Prethodni članak
Sljedeći članak

4. Ljeto u Donjoj Stubici

Neponovljivi Kerekesh Teatar ponovno će nas nasmijati od 19. lipnja do 31. srpnja.

Ljetna kazališna manifestacija - 4. LJETO U DONJOJ STUBICI u organizaciji Kerekesh Teatra i TZ područja Gornja i Donja Stubica poziva vas na 4 komedije:

19.6. BEBA - premijera Kerekesh Teatra

26.6. KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT - Dragan Marinković Maca

10.7. DOBRA VEČER, DOŠAO SAM PO VAŠU KĆER - Kerekesh Teatar

31.7. DIMNJAČAR - Kerekesh Teatar

U nedjelju, 19.06. „Ljeto u Donjoj Stubici“ otvaramo sa premijerom nove komedije Kerekesh Teatra – BEBA. Svjetlana Fufić zvana BEBA (Mirna Medaković Stepinac), dolazi psihologu po prvi put. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema jednostavno započinje razgovor sa gospodinom u bijeloj odori. Taj gospodin je maler (Ljubomir Kerekeš) i jedino što zna o psihologiji je da mora pomalati ured i hodnik psihološke ordinacije.

“Kakva ti je žena takav ti je život” genijalna je komedija koja je rapidnom brzinom osvojila cijelu regiju. Iz Bosne s ljubavlju, u nedjelju 26.06., nasmijati do suza dolazi nas Dragan Marinković Maca..

Već sljedeće nedjelje, 10. srpnja, publika će moći uživati i u stand up-u „Dobra večer došao sam po vašu kćer“. Upravo ova rečenica teško pada svakome tko ima kćer i ubrzo postaje noćna mora svakog tate koji nije spreman pustiti svoju kćer u ralje života. Stand up nastao iz straha, ljubavi i potrebe da se publika nasmije na račun patnika kojem nema pomoći.

Legendarni „Dimnjačar“ za kojeg se uvijek traži karta više, predstava je u kojoj su dimnjačarske priče i dogodovštine ispričane jednostavnim jezikom malog čovjeka koji vrlo lako uspostavlja komunikaciju s publikom. Zabavljat će nas u nedjelju, 31.srpnja.

I ove se godine tako družimo uz vrhunske komedije na predivnoj lokaciji u Termama Jezerčica. Sve predstave održavaju se nedjeljom, s početkom u 21:00 sat.

Ulaznice su u prodaji na recepciji vodenog parka Termi Jezerčica, Pučkom otvorenom učilištu Donja Stubica, Pivnici Punkt Beer House, TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica, online u sustavu Entrio.hr te od 19:00 sati na ulazu na dan predstave.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook