Prethodni članak
Sljedeći članak

170 PREKRŠAJA TIJEKOM VIKENDA: 'Rekorder' vozio s 2,88 promila

Proteklog vikenda, na području koje sigurnosno pokriva Policijska uprava krapinsko-zagorska zabilježeno je ukupno 170 prometnih prekršaja


foto: ilustracija

Proteklog vikenda, na području koje sigurnosno pokriva Policijska uprava krapinsko-zagorska zabilježeno je ukupno 170 prometnih prekršaja.

Na području koje sigurnosno pokriva naša policijska uprava, od petka do nedjelje utvrđeno je ukupno 170 prometnih prekršaja od kojih izdvajamo 123 prekršaja nepropisne brzine kretanja vozila, osam prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, 18 prekršaja ne korištenja sigurnosnog pojasa, četiri prekršaja nepropisne upotrebe mobitela tijekom vožnje i 17 ostalih prekršaja u prometu.
Najveća očitana brzina kretanja vozila iznosila je 107 km/h, dok je najveća očitana koncentracija alkohola u organizmu kod vozača iznosila 2,88 promila, izvijestila je PU krapinsko-zagorska.

U Donjoj Stubici u nadzoru prometa zatečen je vozač kako upravlja vozilom sa 2,88 promila alkohola u organizmu i za vrijeme izrečene mjere zabrane upravljanja motornim vozila.

Slijedom iznijetog vidljivo je da je utvrđen znatan broj prekršaja nepropisne brzine kretanja vozila, apeliramo na sve sudionike u prometu; ne precjenjujte svoje iskustvo, prevelikim pouzdavanjem u svoje vozačke sposobnosti i mogućnosti svog vozila, tragedija se može desiti u trenu i obilježiti vas ili nekog drugog za cijeli život, poštujte ograničenja brzine kretanja vozila, brzinu kretanja vozila prilagodite stanju i uvjetima na cesti, poštujte i pridržavajte se svih prometnih propisa kako biste zaštitili sebe i sve druge sudionike u prometu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook