Prethodni članak
Sljedeći članak

[1. KOLO IV. NL-SREDIŠTE ZAGREB] Važna pobjeda Tondacha


U čvrstoj, pravoj prvenstvenoj utakmici nogometaši Tondacha slavili su na gostovanju kod Save Strmec rezultatom 2:1. Tako su se Bedekovčanci ponovno vratili u pravi ritam, nakon serije poraza s kraja prošlog prvenstva.

U prvom dijelu gledali smo "partiju šaha" u kojoj ni jedna momčad nije uspjela postići pogodak, niti kreirati ozbljniju šansu. Bilježimo tek odličan udarac Borovčaka iz slobodnog udarca u 35. minuti, no vratara Madžara obranila je vratnica.

U nastavak je Tondach krenuo s više žara, a to se gostima isplatilo u 65. minuti kada je Sedak odlično uposlio Merlina, a ovaj sigurno pogodio za 0:1. Četrnaest minuta kasnije Merlin spušta loptu za Frtalja, a ovaj pogađa za 0:2 Mogao je vrlo brzo nakon toga sve završiti Sedlar, no promašio je čisti zicer za 0:3. Domaći uspijevaju u prvoj minuti sučeve nadoknade smanjiti na 1:2, preko Baripića nakon prekida, no za potpuni preokret nisu imali snage.

Bedekovčanci su tako uspješno startali u sezonu, a već u drugom kolu na svom travnjaku u "zagorskom derbiju" dočekuju Stražu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook