Prethodni članak
Sljedeći članak

VELIKI LJETNI NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL POOL PARTY NA VODENOM PLANETU TERMA TUHELJ

Pripremite svoje kupaće kostime, kreme za sunčanje, nakosite šilterice i rezervirajte subotu 28. lipnja za prvo ljetno party kupanje u ritmu NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVALA na Vodenom planetu Terma Tuhelj.

Pripremite svoje kupaće kostime, kreme za sunčanje, nakosite šilterice i rezervirajte subotu 28. lipnja za prvo ljetno party kupanje u ritmu NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVALA na Vodenom planetu Terma Tuhelj. Na jedan dan, u subotu 28. lipnja od 15h Vodeni planet Termi Tuhelj postat će plaža Zrće, a za zarazne plesne hip-hop i r'n'b hitove dok se uz hladni koktel osvježavate u jednom od bazena pobrinut će se najveća DJ imena hrvatske hip hop scene  DJ PHAT PHILLIE i DJ BIZZO BODEGA.

U sklopu europske party turneje DJ BIZZO BODEGA i DJ PHAT PHILLIE posjetili su metropole London, Munich, Berlin, Beč, Zurich, Bern, Ljubljanu, Beograd i Zagreb te promovirali treće izdanje ovog jedinstvenog festivala. Posljednji promotivni party ekipa NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVALA sačuvala je za domaće fanove, a otvoreni bazeni Termi Tuhelj najbolje će dočarati ono što će se dešavati za vrijeme festivala.

Da sve bude u duhu festivala pobrinut će se i specijalni gost DJ PHOX koji samo za ovu priliku u Terme Tuhelj dolazi ravno iz Las Vegasa.

Ulaz u vodeni planet Termi Tuhelj biti će standardnih 70kn.

 Na trećem festivalskom izdanju, od 23. do 25. srpnja  na NEW YORKER FRESH ISLAND festivalskoj pozornici u klubovima PAPAYA i AQUARIUS nastupiti će internacionalna krema hip hop izvođača kao što su RICK ROSS, DMX, PUSHA-T, METHOD MAN & REDMAN te trideset dj crew-ova iz čitavog svijeta.

Trodnevne festivalske ulaznice za ex Yu zemlje nalaze se po cijeni od 418kn, dok je cijena internacionalne ulaznice 79 eura za regularnu ulaznicu:  http://www.fresh-island.org/tickets

Više informacija potražite na: www.fresh-island.org i www.terme-tuhelj.hr

Još članaka iz "Turizam"

Facebook