Prethodni članak
Sljedeći članak

Traju prijave za radionicu 'Sljubljivanje hrane i vina'

Radionica će se održati 28. i 29. travnja s početkom u deset sati u Dvorcu Mihanović u Termama Tuhelj


Same će se radionice održati u sklopu provedbe prekograničnog projekta 'UPOZNAJMO I UŽIVAJMO' čiji je cilj razvoj turizma na ruralnom području kroz razvoj kvalitetnih i privlačnih prekograničnih programa temeljenih na prirodnoj i kulturnoj baštini odnosno regionalnoj gastronomiji.

Radionice su prvenstveno namijenjenje poljoprivrednim gospodarstvima koja se bave ili se u skorije vrijeme planiraju početi baviti turizmom odnosno njihovim članovima, kuharima i konobarima, a provode se u suradnji sa stručnjacima sa Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, koji su ujedno i predavači na radionicama. Predviđeno trajanje radionice je do 16,00 sati.

Za sve sudionike, radionice su BESPLATNE budući se, kao i cjelokupni prekogranični projekt, sufinanciraju sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj. Zbog ograničenog broja sudionika, iz Zagorske razvojne agencije mole sve sudionike da se za sudjelovanje prijave na e-mail: [email protected] ili broj mobitela: 091 329 33 47 ili na broj telefona: 373 161. Prijave se zaprimaju do petka, 24.04.2015.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook