Prethodni članak
Sljedeći članak

Sutra proglašenje pobjednika 1. kruga foto natječaja Bajka na dlanu

Za titulu najboljeg fotografa konkurira 35 sudionika


Sutra će se u 19 sati u Termama Tuhelj održati svečano proglašenje pobjednika 1. kruga foto natječaja Bajka na dlanu. Prvi je krug započeo 24. veljače i trajao je do 31. svibnja, a drugi krug je započeo 2. lipnja i traje do 31. listopada. Na kraju će biti izabran i apsolutni pobjednik čitavog natječaja.

Fond nagrada sastoji se od sedam nagrada, po tri za svaki krug foto natječaja i jedna nagrada za apsolutnog pobjednika/cu foto natječaja. Nagrada za 1. mjesto po završetku svakog kruga foto natječaja je novčani iznos od 1.000,00 kuna i polupansion s večerom za dvije osobe u jednom od smještajnih objekata u Zagorju, za 2. mjesto nagrada u novčanom iznosu od 800,00 kuna i obiteljski ručak u jednom od restorana u Zagorju i za 3. mjesto nagrada u novčanom iznosu od 500,00 kuna i obiteljska ulaznica za bazene u jednim od zagorskih toplica. Nagrada za apsolutnog pobjednika/cu foto natječaja je novčani iznos od 2.000,00 kn, 3-dnevni Wellness paket „Buđenje“ u Bluesun Hotelu Kaj u Mariji Bistrici i let balonom.

Nagrade će dodjeljivati i Zagorski list, a na temelju glasanja publike putem Facebook profila i internetskog portala www.zagorje.com za fotografiju s najviše like-ova u svakom od natjecateljskih krugova, i to: pretplatu na Zagorski list i poklon vrećicu Zagorskog lista za pobjednika svakog pojedinog kruga natjecanja.

Tema fotografije „Bajka na dlanu“ omogućuje autorima/cama široki kreativni izražaj. Fotografije moraju biti snimljene isključivo na području Krapinsko-zagorske županije s njezinim prirodnim ljepotama, kulturnom i prirodnom baštinom. Fotografija mora ostaviti dojam čarobnog i bajkovitog kraja Krapinsko-zagorske županije na temelju kojih elemenata je izrađen logo Zagorje.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook