Prethodni članak
Sljedeći članak

Realizacija Projekta Stubaki krenut će na proljeće iduće godine

Realizacija Projekta Stubaki krenut će na proljeće iduće godine, najavio je danas u Krapini, nakon sastanka sa vodstvom Krapinsko-zagorske županije, Jako Andabak, predsjednik Koncerna Sunce.


U uredu župana danas je održan sastanak župana Željka Kolara zajedno sa suradnicima i predsjednicom Županijske skupštine Vlastom Hubicki te načelnikom općine Stubičke Toplice Vladimirom Bosnarom  s predsjednikom Uprave Sunce Koncerna d.d. Jakom Andabakom. Tema sastanka bila je realizacija projekta Zdravstveno-turističkog projekta Stubičke Toplice.
 
Na sastanku su dogovoreni daljnji koraci oko realizacije projekta.

„Na sljedeću sjednicu Županijske skupštine ići će aneks postojećom Ugovoru. Za nas je najvažnije da investicija ide dalje, odnosno da smo kroz aneks ugovora definirali novi rok od tri i pol godine kada će projekt biti završen. Ova investicija je nama potrebna, ne samo zbog razvoja turizma Krapinsko-zagorske županije, nego i za kompletno gospodarstvo i zapošljavanje ljudi.“, istaknuo je župan Željko Kolar.

Andabak je najavio početak radova u proljeće sljedeće, podnesen je zahtjev za izdavanje građevinske dozvole za ophodnu cestu s kojom će se najprije krenuti s izgradnjom kako bi se ostali objekti vezali na nju. Uz tu cestu dužine 1200 m predviđene su sve infrastrukturne instalacije – za odvodnju, plin, struju i ostale energente.

„Sve suglasnosti smo dobili i u tijeku je završno projektiranje za sve ostale objekte.“, dodao je Andabak.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook