Prethodni članak
Sljedeći članak

Počele aktivnosti na sezonskom zapošljavanju na moru

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Krapina započeo je s aktivnostima posredovanja za zapošljavanje u turističkoj sezoni na moru za 2015. godinu


Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Krapina započeo je s aktivnostima posredovanja za zapošljavanje u turističkoj sezoni na moru za 2015. godinu. Poslodavci iz priobalja dolaze predstaviti svoje tvrtke i potrebe za sezonskim radnicima.

U krapinskom Pučkom otvorenom učilištu, predstavnici hotelijersko-turističke kuće SOLARIS iz Šibenika informirati nezaposlene o mogućnostima i uvjetima rada u njihovoj tvrtki, te napravili selekcijski intervju s osobama zainteresiranim za sezonsko zapošljavanje.

Bilo je stotinjak nezaposlenih osoba koje su zainteresirane za sezonski rad na moru. Inače, slobodna radna mjesta nude se na poslovima sobarice, čistačice, pomoćnog radnika u domaćinstvu, a traže se i pizza majstor, kuhinjski radnik, recepcioner, kuhari te konobari sa znanjem jednog stranog jezika.

Prijave za sezonsko zapošljavanje primaju se stalno, a mogu se predati u Područnom uredu Krapina i Ispostavama Zabok, Pregrada, Klanjec, Donja Stubica i Zlatar Bistrica, svaki radni dan od 7 do 15 sati.  

Još članaka iz "Turizam"

Facebook