Prethodni članak
Sljedeći članak

OBNOVLJENO IZDANJE: Novi život Dvorca Gjalski

Dvorac bogate povijesti i ugodnog ambijenta ponovno je otvorio svoja vrata u obnovljenom izdanju


Dvorac Gjalski po mnogima je jedan od najljepših zagorskih dvoraca i zasigurno jedan od onih s najbogatijom povijesti. Prije desetak dana nadaleko poznati dvorac u Gredicama ponovno jer otvorio svoja vrata za goste i posjetitelje.

Pristupačne cijene

Pristupačne cijene, kvalitetna ponuda i predivan ambijent svakog će gosta, sigurni smo, osvojiti na prvu. U ljetnim mjesecima jedan od glavnih aduta Dvorca Gjalski svakako je predivna terasa sa fontanom čiji je sastavni dio i vanjska pečenjara u kojoj se svakodnevno peku domaći štrukli i kruh te ostala jela. U ponudi su i mnoga druga jela poput odojka i patke s ražnja, ali i jela s roštilja. A da su jela pristupačnih cijena dokazuje i pogled u jelovnik gdje se može vidjeti kako se većina jela cjenovno kreće u rangu od 50 do 100 kuna dok se ukusna Franckova kava s mlijekom može popiti za svega devet kuna. Ako zavirimo u unutrašnjost, možemo vidjeti kompletno renovirano prizemlje dvorca gdje se nalazi restoran, a novo ruho dano je i sobama te cjelokupnom interijeru.

Igralište za djecu

Jedna od novosti koja će se svakako svidjeti roditeljima s djecom je i skoro postavljanje dječjeg igrališta s brojnim igralima i spravama koje bi trebalo biti završeno kroz mjesec dana. Iz Dvorca Gjalski napominju kako organiziraju i događanja poput svadbi, krstitki, krizmi, pričesti i svih drugih događanja, ali i poslovne evente svih vrsta. Ono što je bila želja novih vlasnika dvorca jest da on oživi te ponovno postane mjesto druženja Zagoraca, ali i posjetitelja ih svih krajeva Hrvatske. Sve dodatne informacije o ponudi Dvorca Gjalski mogu se dobiti na broj telefona 049/506-050, a možete pratiti njihovu internetsku i Facebook stranicu te iz 'zapratiti' na Instagramu.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook