Prethodni članak
Sljedeći članak

Na izložbi "100% ZAGORSKO u ZAGREBU" 85 zagorskih izlagača

Za 4. Sajamsku izložbu Krapinsko-zagorske županije „100% ZAGORSKO u ZAGREBU“ prijavilo se ukupno 85 zagorskih izlagača...


Za 4. Sajamsku izložbu Krapinsko-zagorske županije „100% ZAGORSKO u ZAGREBU“, koja će se ove godine održati krajem rujna na Trgu bana Josipa Jelačića, prijavilo se ukupno 85 zagorskih izlagača, poljoprivrednih proizvođača, udruga, zadruga i obrta.

Oni će u centru Zagreba, kroz izlaganje svojih proizvoda i usluga, imati priliku doći do krajnjih potrošača te ujedno promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove.

Manifestacija, koja je prodajno-izložbenog karaktera, bit će održana u petak i subotu, 20. i 21. rujna. Cilj je ujedno Krapinsko-zagorsku županiju predstaviti kao poželjnu turističku destinaciju, bogate kulturne baštine i enogastronomske ponude, s brojnim manifestacijama i rekreativnim sadržajima.    

FOTOGALERIJA: 2012. godine Manifestacija 100% zagorsko oduševila Zagreb 

Još članaka iz "Turizam"

Facebook