Prethodni članak
Sljedeći članak

Muzej krapinskih neandertalaca: "Najbolja tehnologija hrvatskog poslovnog turizma"

Muzej krapinskih neandertalaca nedugo je imao prilike upoznati javnost s interaktivnim multimedijalnim DVD-om koji upotp


Muzej krapinskih neandertalaca nedugo je imao prilike upoznati javnost s interaktivnim multimedijalnim DVD-om koji upotpunjuje novi postav Muzeja, omogućujući posjetiteljima individualan doživljaj i nakon obilaska same ekspozicije. Autor sadržaja je studio Novena, a direktor tvrtke Ervin Šilić već niz godina bavi se izradom virtualnih sadržaja za muzejske ustanove u zemlji i inozemstvu.

Po prvi puta ovaj DVD objedinjuje više tehnologija te osim što sadrži virtualnu šetnju nudi i razne interaktivne mogućnosti korištenja. Stoga su ga Muzeji Hrvatskog zagorja prijavili na natječaj raspisan od strane uglednog Društva inovatora Sigma iz Zagreba.

Kvaliteta DVD-a prepoznata je, i Muzej krapinskih neandertalaca jedan je od nominiranih poslovnih subjekata u kategoriji Najbolja tehnologija hrvatskog poslovnog turizma . U ponedjeljak 27. rujna u vijećnici Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, Muzeju će biti svečano dodijeljena nominacija za 2010. godinu, uz obilježavanje Svjetskog dana turizma koji je posvećen Turizmu i bioraznolikosti .

Prestižnu nominaciju Muzeja krapinskih neandertalaca primit će Goranka Horjan, ravnateljica Muzeja Hrvatskog zagorja.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook