Prethodni članak
Sljedeći članak

KAKVA NAM JE TURISTIČKA BUDUĆNOST?

Na konferenciji „Budućnost u turizmu, vizije, paradigme i scenariji“ u Termama Tuhelj, TOP menadžeri predvođeni profesorom dr. Luisom Mountinhom raspravljali su o ciljevima i kretanjima turizma u regijiNa konferenciji „Budućnost u turizmu, vizije, paradigme i scenariji“ u Termama Tuhelj,  TOP menadžeri predvođeni profesorom dr. Luisom Mountinhom raspravljali su o ciljevima i kretanjima turizma u regiji

U poslovnom centru hotela Well Terme Tuhelj održala se konferencija na temu „Budućnost u turizmu - vizije, paradigme i scenariji“ koju je vodio uvaženi profesor managementa i marketinga u turizmu, dr. Luiz Moutinhoiz poslovne škole Adam Smith Sveučilišta u Glasgowu. Na konferenciji bili su prisutni menadžeri visokih poslovnih tvrtki, hotela i poduzeća uključenih u razvoj turizma.

Edukacije

Upravo zbog ubrzanog ritma razvoja turizma, javila se ideja oko pokretanju prvog MBA programa edukaciju iz turizma u ovoj regiji, s obzirom da upravo to nedostaje na tržištu – edukacija za top management, suvremena i s aktualnim trendovima.

Zbog toga, navedena konferencija bila je uvertira kojom je IEDC-Poslovna škola Bled najavila novost u svojem programu: prvi postdiplomski studijski program iz turizma Menadžment u turizmu čiji se početak održavanja planira za jesen 2014. Godine, sadržava će 4 modula s predavanima profesora sa sveučilišta iz Engleske, Škotske, Australije, SAD-a…

Znanje i hrabrost

Program će se odvijati u Poslovnom centru Terma Tuhelj i u prostorijama Bledske škole, a namijenjen jeTOP menadžerima iz regije, tj. predsjednicima uprava, direktorima, voditeljima službi, stručnim savjetnicima i istraživačima koji žele usavršiti svoje znanje temeljem kojeg će moći utjecati na buduća kretanja u području turizma te je glavni cilj ovog programa ispitati neke od prepoznatljivih i značajnih mega trendova u turističkom okruženju.

- Znanje kao i hrabrost su izrazito bitni za stvaranje novih ideja i novih perspektiva na tržištima s ciljem postizanja nužnog razvoja nakon kojeg će slijediti i neizbježan uspjeh. Zato uvelike podržavamo ovakve projekte te se rado uključujemo u njihovu organizaciju i realizaciju jer je formiranje prvog MBA iz turizma, ono što menadžerima treba, a Hrvatska je idealno mjesto za njezino održavanje, ne zbog geografske lociranosti nego i zbog turističke razvijenosti – istaknula je direktorica Terma Tuhelj, Ivana Kolar.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook