Prethodni članak
Sljedeći članak

[JOŠ MALO I POČINJE] Donosimo vam detaljan program Malog uličnog festivala u Stubakima i raspored polazaka ZET – ovih autobusa iz Zagreba

Od petka 7. do nedjelje 9. lipnja


Ovoga vikenda, ulice Stubičkih Toplica preuzet će šarenilo, ulični performeri, predstave, odlična klopa i cuga te samo najbolja glazba. Od petka 7. lipnja do nedjelje 9. lipnja održava se Mali ulični festival.

Program u petak počinje od 17 sati uz DJ – a, sajam OPG – ova i ulične performere. U 19.30 sati u Parku Maksimilijana Vrhovca odigrat će se predstava Mile Elegović ''Mila show''. Nakon toga u 21 sat atmosferu će zagrijati Fifty G, a potom u 23 sata koncert održati Pips, chips & videoclips.

U subotu program također počinje od 17 sati, uz festivalski moving i DJ Giuliana. U 17 sati odigrat će se predstava za djecu ''Trnoružica'', kao i dječja radionica by Mini big me. U 19.30 sati u Parku Maksimilijana Vrhovca možete pogledati predstavu ''Cabaret preko veze'', a potom u 23 sata dobro se zabaviti uz koncert Soulfingersa.

U nedjelju program traje kroz cijeli dan. U 9 sati bit će jedna dječja radionica, a potom u 10 druga. U 10.30 odigrat će se predstava za djecu ''Martin upoznaje instrumente'', a u 11.15 kroz edukativnu radionicu moći ćete naučiti štošta o pasmini dalmatiner. Program se nastavlja u popodnevnim satima, dječjom radionicom u 16.30 te nastupom Gradskog puhačkog orkestra Zabok koji će izvoditi filmsku glazbu. U 17 sati bit će još jedna radionica za djecu, a u 18 sati Cabaret ''Petak za metak'' u Parku Maksimilijana Vrhovca. Za kraj ovogodišnjeg izdanja MUF – a, koncert će održati, baš kao i lani, popularne The Frajle u 21 sat.

Osim koncerata i predstava, bit će tu zanimljivih uličnih performera, raznih domaćih proizvoda kroz sajam, ali i Zabavni park Adria. I ove godine, organizatori su pripremili i bogatu gastro i eno ponudu u zagorskom cugu, burger baru, slatkom kutku, kući štrukla te barovima s pivom i raznim pićima kroz posebnu ponudu, ali i na stalnim lokacijama restorana, kavana i barova u Stubakima, a za bilo kakva pitanja ili jednostavno druženje, moći ćete se obratiti domaćinu festivala, Gosponu Stubaku.

Ove godine na MUF će voziti i besplatni ZET prijevoz. S polaskom iz Zagreba, sa stajališta turističke linije, Ulica Grgura Ninskog (u zoni ulaza Importane centar) u nekoliko će navrata voziti busevi. U petak je polazak iz Zagreba u 18, 20 i 21 sat, a povratak u 21, 22 i 01 sat. U subotu je polazak iz Zagreba u 16, 18, 20 i 21 sat, a povratak za Zagreb u 19, 22, 23 i 01 sat. U nedjelju autobusi iz Zagreba kreću u 9, 11, 15, 17 i 19 sati, a povratak je u 12, 16, 18, 21 i 23 sata.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook