Prethodni članak
Sljedeći članak

GLAZBENI SPEKTAKL U DVORCU ORŠIĆ: Boogie with the Hook (tribut to John Lee Hooker)

Posebna nam je čast u srcu Zagorja ugostiti kći John Lee Hookera Zakiyu Hooker, njegova producenta i basistu Chris Jamesa,orguljaša i saksafonistu John Lee Sandersa te njihove


Na Tijelovo 19.lipnja 2014. u sklopu manifestacije ,,Ljeto u dvorcu Oršić" predstavljamo izniman glazbeni događaj.

Zahuktala blues mašina na evropskoj turneji zaustavit će se u prekrasnom ambijentu dvorca Oršić kako bi nas na trenutak odvela na potovanje američkim jugom.

Danas nitko nemože interpretirati misli legendarnog višestrukog dobitnika ,,Grammyja" John Lee Hookera bolje od njegove obitelji i glazbenika koji su uz njega proveli životni vijek.

Posebna nam je čast u srcu Hrvatskog zagorja ugostiti kći John Lee Hookera Zakiyu Hooker, njegova producenta i basistu Chris Jamesa,orguljaša i saksafonistu John Lee Sandersa te njihove višegodišnja prijatelje i pratioce na pozornicama diljem svijeta Frank Folgman gitara, Krešo Oremuš usna harmonika, a na bubnju još jedna legenda Peco Petar Petej.

Spomenuti glazbenici garantiraju iskrenu izvedbu delta blues hitova koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, dođite i upoznajte John Lee Hookera iz prve ruke.

Koncert počinje u 21.00

Još članaka iz "Turizam"

Facebook