Prethodni članak
Sljedeći članak

Dođite v Stubake i zabavite se na Zagorskoj rivijeri

Vidimo se danas i sutra od 11 do 18 sati v Stubakima


U tijeku je drugi događaj trinaeste po redu manifestacije Zagorska rivijera 2020. Manifestaciju organizira Zagorski list, a domaćini ovogodišnje Zagorske rivijere su Hotel Matija Gubec i Terme Tuhelj. Domaćini su vrlo susretljivi, a ponuda izvrsna. Danas se sve do 18 sati družimo v Stubakima. Dijelimo vrlo vrijedne nagrade i uživamo u odličnoj glazbi. Dvije nagrade za posjetitelje osigurao je i domaćin, Hotel Matija Gubec, a riječ je o ulaznicama za cjelodnevno kupanje uz korištenje sauna i masaža. Ostale nagrade osigurali su ROSES OUTLET DESIGN, CARLSBERG, OFFERTISSIMA, MANA MODA, MINI MLJEKARA VERONIKA IZ DESINIĆA, NARODNE NOVINE, MUZEJI HRVATSKOG ZAGORJA I TZ KRAPINSKO ZAGORSKE ŽUPANIJE. Očekuje vas i tromjesečna pretplata na Zagorski list.

U bazenima ima dovoljno mjesta za sve koji će ovaj vikend provesti na izvoru zdravlja, na bazenima Hotela Matija Gubec, u Stubakima, stoga, dođite i zabavite se.

 

Objavljujemo dobitnicu prve nagrade - obiteljske ulaznice za muzeje Hrvatskog zagorja. Nagradu je osvojila Zagorka Đuraš iz Slovenije. Gđa. Zagorka je bila najbrža u pronalasku medaljona koji su animatori Eva i Rafael sakrili na dno vanjskog bazena. Uskoro kreće nova nagradna igra. Dijelimo poklon bon u vrijednosti 100 kn, koju osigurava Mini mljekara Veronika iz Desinića. Vidimo se danas i sutra od 11 do 18 sati v Stubakima.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook