Prethodni članak
Sljedeći članak

Danas počinje Zimska toplička bajka

U prekrasnom perivoju u središtu Krapinskih Toplica i ove godine, po treći puta, smjestit će se Zimska toplička bajka.


Zimsku topličku bajku osmislile su članice Društva „Naša djeca“ Krapinske Toplice u suradnji s Općinom. Ova manifestacija, koja se održava već treću godinu za redom, započinje danas u 17 sati, kada u Dom kulture  Krapinske Toplice dolazi Sv. Nikola. Tom prilikom će DND Krapinske Toplice u suradnji s Sv. Nikolom podijeliti svoj prisutnoj djeci darove, a dramska skupina iz topličke Osnovne škole izvest će prigodnu predstavu za mališane.

U petak,  09.12. od 9,30 sati održat će se Božična pričaonica u Općinskoj knjižnici Krapinske Toplice, a od 17:00 sati veseli dječji program u kojem nastupaju DV “Maslačak“, djeca Centra za odgoj i obrazovanje  KrapinskeToplice,  Puhački orkestar „Selno“ i OŠ Krapinske Toplice. Nakon dječjeg koncerta, kao specijalni gosti, nastupit će mlade zagorske, ali i hrvatske zvijezde Dino i Karla Miklaužić.

U subotu 10.12.2016. u Domu kulture Krapinske Toplice u 18:00 sati održat će se Božićni koncert KUD - a „Zlatko Baloković“, a nakon toga slavlje se nastavlja  u perivoju, gdje će goste zabavljati mladi rock band „Quentin,s Dogs“ i tamburaški sastav „Ekipa“.

U ta dva dana adventskog sajma, petak i subotu, udruge iz Krapinskih Toplica, škole i vrtić razveseljavat će posjetitelje svojim unikatnim poklonima i delicijama na štandovima, pjesmom, hrpom izenađenja, lampica, ukrasa i smijeha.

-Cilj ove akcije  je povezivanje udruga, škola i vrtića  u općini Krapinske Toplice da zajedničkim snagama i humanitarnim radom pomognemo djeci u njihovom odrastanju i povežemo velike i malene u zajedničkom druženju – pojasnile su članice topličkog DND-a.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook