Prethodni članak
Sljedeći članak

Doneseno izvješće Savjeta mladih Općine Tuhelj za 2019. godinu

Savjet mladih Općine Tuhelj, savjetodavno tijelo koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih, podnio je svoje godišnje izvješće za 2019. godinu


Savjet mladih Općine Tuhelj, savjetodavno tijelo koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih, podnio je svoje godišnje izvješće za 2019. godinu. U protekloj godini održane su četiri sjednice i doneseno je deset akata.

S posebnom pažnjom se mogu istaknuti dvije aktivnosti koje je Savjet mladih, uz potporu drugih dionika, uspio ostvariti u 2019. godini. Prva od njih je fitness program u Tuhlju koji je, od samog početka održavanja, nailazio na izrazito velik interes i pozitivne dojmove sudionica. Druga aktivnosti je dogovoreni popust od 30% na kupanje radnim danom u Termama Tuhelj za sve stanovnike Općine Tuhelj i okolnih mjesta, zahvaljujući inicijativi Savjeta i suradnji općinskog načelnika Mladena Hercigonje i Termi Tuhelj. Također, tu je i koncert Ivana Zaka u Tuhlju povodom obilježavanja Dana Općine Tuhelj te volonterska akcija s DVD-om Tuhelj u kojoj je očišćeno oko kilometar šumskog puta obraslog drvećem i raslinjem.

Na prvoj ovogodišnjoj sjednici održanoj 24. siječnja, osim što su se sumirali prošlogodišnji rezultati, raspravljalo se i o sadašnjim i budućim aktivnostima Lokalnog programa za mlade i inicijativama, poput tekućeg pub kviza, organizaciji turnira u igranju igre FIFA20 i novom ljetnom koncertu, između ostalog. To sve upućuje na činjenicu da Savjet mladih Općine Tuhelj kontinuirano radi na povećanju kvalitete života mladih Tuhljana, a onda posljedično i svih stanovnika Općine Tuhelj.

Još članaka iz "Tuhelj"

Facebook

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorene su: -dionica autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje (ostala vozila voze obilazno državnom cestom (DC27) Karin-Obrovac- Gračac), -državna cesta Maslenica-Zaton ...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program