Prethodni članak
Sljedeći članak

Završili sezonu bez poraza sa gol razlikom plus 114

Fantastična sezone kadeta NK Rudar DZ


Završila je i liga kadeta NS KZŽ-e, koja je ove godine iznjedrila uvjerljive prvake. Riječ o kadetima NK Rudar DZ (Škola nogometa Zabok), koji su praktički prošetali ligom. U prvom dijelu imali su maksimalnih 13 pobjeda, a onda su  u doigravanju za prvaka dodali još sedam pobjeda i sa 20 pobjeda i nestvarnu gol razliku + 114 (130:16) osvojili naslov.

Ovu odličnu generaciju u ovoj je sezoni vodio mladi trener Marko Poslon, koji je tako treći puta zaredom sa nekom svojom ekipom županijski prvak. Kao nagrada ekipi stiže plasman u 2. ligu središte. Dodajmo da je od 130 golova najviše zabio Roko Pilski, čak 43, te je time podijelio prvo mjesto na ljestvici strijelaca sa Dominikom Kraljem iz Sloge, ako zbrojimo oba dijela sezone.

''Ovo je samo još jedna potvrda da se u Školi nogometa Zabok odlično i u odličnim uvjetima radi sa mladim generacijama.'' – rekao nam je Marko Poslon i pozvao sve koji žele napredovati i kvalitetno raditi da se pridruže Školi Nogometa Zabok, a mogu se javiti voditelju škole, a to je Mate Fio, ili direktoru škole Nenadu Kovačiću.  

Još članaka iz "Sport"

Facebook