Prethodni članak
Sljedeći članak

Završena mini nogometna liga 'Admiral Bet Gupčev kraj'; ovo su finalni rezultati

Bio Vet pobjednik je u seniorskoj, a Roses bar-club u veteranskoj konkurenciji


Seniori Bio Veta i veterani Roses bar-cluba pobjednici su 5. izdanja mini nogometne lige "Admiral Bet Gupčev kraj" koja se u odličnoj organizaciji NK Stubica odigralo u sportskoj dvorani u Donjoj Stubici. Peto jubilarno izdanje bilo je i najkvalitetnije do sada, a finalni dan bio je "šlag na tortu" ovog odlično osmišljenog natjecanja. Vidjeli smo pregršt uzbuđenja, a od osam utakmica završnog dana čak četiri su završene nakon izvođenja sedmeraca, što samo pokazuje kako je bilo izjednačeno.

Krenulo se s polufinalima veterana. U oba su mreže mirovale u regularnom dijelu, a više sreće i prisebnosti u izvođenju sedmeraca imali su Požgaj promet i Roses bar-club koji su izborili finale.

Za prvi zgoditak iz igre čekali smo prvo polufinale seniora, a učinio je sjajnim potezom Tomislav Haramustek koji je postigao možda i najljepši zgoditak na cijelom turniru za svoju momčad GS Hara i vodstvo od 1:0. No "poništio" ga je iskusni lisac Matija Smrekar, pa je i ta utakmica otišla u sedmerce, gdje je uspješnija bila momčda GS Hara.

Odlično drugo polufinale nakon toga odigrali su Bio Vet i Zaobčki lavovi. Bio Vet je poveo s 2:0, da bi Zabočki lavovi na krilima Karla Deaka preokrenuli na 3:2, no Ijo Kovačec pogotkom je Bio Vetu donio mogućnost da preko sedmeraca uđu u finale, što su njegovi suigrači i iskoristili. Tragičar u toj utakmici bio je Deak koji je nakon dva pogotka u regularnom dijelu promašio sedmerac.

A onda smo vidjeli što znači "hrabro srce" momčadi Matan promet, koji su dali zadnji atom snage protiv favoriziranog Zagorca i isplatilo se. Jedan pogodak Šimunića donio je domaćoj "škvadri" treće mjesto u konkurenciji veterana.

U također zanimljivoj i uzbudljivoj utakmici seniora za treće mjesto, čovjek odluke za Zabočke lavove bio je Karlo Deak, koji je postigao pogodak za 2:1 dvije minute prije kraja utakmice i tako doveo lavove do trećeg mjesta.

Veteransko finale završilo je u režiji trostrukog strijelca Nikole Ljubića, kojemu se s pogotkom pridružio Hrvoje Kovač, pa je Roses-bar club nakon prvog dijela imao vodstvo od 0:4. Požgaj promet se je borio do kraja, ali bliže od 2:4, nije mogao. Roses bar-club jednostavno je na ovom turniru pokazao najviše i zasluženo došao do titule.

Zadnja utakmica petog izdanje mini nogometne lige "Admiral Bet Gupčev kraj" bila je seniorsko finale između Građevinske stolarije Hara i Bio Veta. Još jedna zanimljiva i izjednačena utakmica i dok su se svi spremali za sedmerce minutu prije kraja na drugoj stativi iznenada se našao sam Filip Hanžić i poentirao za 1:0 i slavlje Bio Veta.

Najboljim igračem u konkurenciji seniora proglašen je Karlo Deak iz momčadi Zabočki lavovi, Filip Hanžić iz Bio Veta najbolji je strijelac s osam golova, a njegov klupski kolega Goran Malogorski proglašen je najboljim vratarem turnira.

Kod veterana nagrada za najboljeg igrača zasluženo je stigla u ruke Nikole Ljubića iz pobjedničke momčadi Roses bara, najbolji strijelac kod veterana bio je Dario Lisak iz Matan prometa sa 7 golova, a najbolji vratar Igor Celjak iz Požgaj prometa.

Uz pehare i medalje i poklon bonove lokalnih restorana, momčadi su dobile i karte za kupanje u Termama i Jezerčica, a pobjedničke momčadi dobile su i poklon pakete Admiral Beta. Najboljim pojedincima i momčadima nagrade su dijelili Nikola Gospočić gradonačelnik Donje Stubice, Mladen Kukas direktor Radio Stubice i Krešimir Vlajčević predsjednik NK Stubica u društvu hostesa Admiral Beta.

 

Rezultati

Seniori

Polufinale:

Građevinska stolarija Hara - Požgaj promet 4:3 p (1:1) (Haramustek 7'/Smrekar 27')

Bio Vet - Zabočki lavovi 6:5 p (3:3) (D. Frinčić 4', M. Frinčić 9', Kovačec 24'/Deak 12' 20', Iskrić 17')

 

Za 3. mjesto

ZABOČKI LAVOVI - POŽGAJ PROMET 2:1

STRIJELCI: 1:0 Iskrić 7', 1:1 Smrekar 9', 2:1 Deak 28'.

ZABOČKI LAVOVI: Mihovilić, M. Kotarski, Šoštar, J. Kotarski, Deak, V. Kotarski, Iskrić. VODITELJ: Marko Deak

POŽGAJ PROMET: Vidiček, Pernjek, K. Junković, Smrekar, Dlesk, Turniški, Cesarec, Horvat, T. Junković, Milovanović. VODITELJ: Ivica Požgaj

 

FINALE:

GRAĐEVINSKA STOLARIJA HARA - BIO VET 0:1

STRIJELAC: Hanžić 29'.

GRAĐEVINSKA STOLARIJA HARA: Frančina, Haramustek, Dlesk, Pušec, Šipek, Drempetić, Sambol, Đurđek. VODITELJ: Nikola Lešković

BIO VET: Rumbak, M. Frinčić, Ružak, Stiperski, D. Frinčić, Malogorski, Artić, Hanžić, Kovačec, Kuljak. VODITELJ: Goran Malogorski

 

Konačni poredak: 1. Bio Vet, 2. Građevinska stolarija Hara, 3. Zabočki lavovi, 4. Požgaj promet

Najbolji igrač: Karlo Deak (Zabočki lavovi)

Najbolji strijelac: Filip Hanžić (Bio Vet) 8 golova

Najbolji vratar: Goran Malogorski (Bio Vet)

 

Veterani

Polufinale:

Zagorec - Požgaj promet 1:2 p (0:0)

Roses bar-club - Matan promet 1:0 p (0:0)

 

Za 3. mjesto

MATAN PROMET - ZAGOREC 1:0

STRIJELAC: 1:0 Šimunić 13'.

MATAN PROMET: Đurđek, Kuhta, Glavač, Kontent, Lisak, Jakopec, Grabušić, Barić, Mlinarić, Matuša, Šimunić. VODITELJ: Davor Glavač

ZAGOREC: Piljek, Ferček, Vukoja, Varjačić, Malarić, Ivanović, Štrok, Pastorčić, Greguorvić, Kunštek, Poljak, Potočki. VODITELJ: Dražen Šimunić

 

FINALE:

POŽGAJ PROMET - ROSES BAR-CLUB 2:4

STRIJELCI: 0:1 Ljubić 2', 0:2 Ljubić 11', 0:3 Kovač 12', 0:4 Ljubić 15', 1:4 Vorih 25', 2:4 Škreblin 28'.

POŽGAJ PROMET: Cerovečki, Roginić, Celjak, Matanović, Bobek, Požgaj, Dlesk, Vorih, Škreblin, Skočaj, Kunštek, Ščuric. VODITELJ: Ivica Požgaj

ROSES BAR - CLUB: Pušec, Tuđa, Ljubić, Kovač, Pozaić, Čehulić, Benčić, Malogorski, Suntešić, Gazilj, Skrbinac. VODITELJ: Božidar Krajcar

Još članaka iz "Sport"

Facebook