Prethodni članak
Sljedeći članak

Roko Knezić pobjednik 9. Novogodišnjeg turnira Bowling kluba Nomad

Turnir je proteklog vikenda održan u Zaprešiću, a nastupilo je 36 igrača


Proteklog je vikenda u Bowling centru Rock n Bowl u Zaprešiću održan je 9. Novogodišnji turnir u bowlingu u organizaciji Bowling kluba Nomad. Nastupilo je 36 igrača bowlinga iz Slovenije i Hrvatske. Nakon 4 igre kvalifikacija u završnicu su se plasirala 24 najbolja igrača koji su bili raspoređeni na 8 staza sa po 3 igrača.Poslije svake igre ispao je po jedan igrač s najslabijim rezultatom. Nakon što je ostalo 8 najboljih igrača, igrala se još jedna igra gdje su ponovno 4 igrača s najlošijim rezultatom ispala.

Najbolja četvorica igrača;Roko Knezić, Željko Barunčić, Igor Habljak, svi iz BK Zagreb, i Ivica Andreić iz BK TNT igrali su dodatnu igru, a rezultat te igre dao je konačni poredak. Roko Knezić srušio je 224 čunja i osvojio 1. mjesto, Željko Barunčić srušio je 201 čunj i zauzeo 2. mjesto, Igor Habljak srušio je 175 čunjeva i zauzeo 3. mjesto, a Ivica Andreićje sa159 čunjeva osvojio 4. mjesto.

Pobjednik Novogodišnjeg turnira Roko Knezić iz Oroslavja u zimskom prijelaznom roku napustio je BK Nomad i sada igraza BK Zagreb.

Roko bi krajem ožujka trebao sa Bowling reprezentacijom Hrvatske nastupiti na Mediteranskom prvenstvu koje bi se trebalo održati u Ateni.

Još članaka iz "Sport"

Facebook