Prethodni članak
Sljedeći članak

Završena je zimska liga mlađih pionira u sportskoj dvorani u Bedekovčini – evo tko je pobjednik


Završena je zimska liga mlađih pionira u sportskoj dvorani u Bedekovčini, u organizaciji NK Tondach. Nastupilo je deset momčadi. Osim individualnih nagrada te pehara i medalja za osvojena prva četiri mjesta, podijeljene su i medalje za sudjelovanje od 5. do 10. mjesta-svim ekipama koje su sudjelovale na ligi.

Nakon zanimljiv devet kola prvo mjesto osvojilaje ekipa NK Matija Gubec Gornja Stubica s 24 boda, a samo bod zaostala je ekipa NK Tondach plavi, dok je treće mjesto pripalo ekipe NK Inkop. Najbolji strijelac lige je David Jeličić iz Inkopa, najbolji golman Juraj Herceg iz Tondacha, a najbolji igrač Karlo Haramustek iz pobjedničke ekipe NK Matija Gubec. Sve utakmice zimske lige, na iznimno visokoj razini sudio je sudac Emanuel Ivanković.

''Ovo je već treće, vrlo uspješno, izdanje zimske lige mlađih pionira u našoj organizaciji, a ove godine obilježili su je fer i korektno ponašanje svih sudionika bez obzira na želju za pobjedom te naša odluka kao organizatora,  da svako dijete na kraju lige ode kući s medaljom oko vrata - što je naravno izmamilo osmjeh na lica djece, ali i roditelja'', istaknuo je Tomislav Đurek, prvi čovjek omladinskog pogona NK Tondach Bedekovčina.

Još članaka iz "Sport"

Facebook