Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorska braća razočarana! Valent Sinković: 'Nismo se ovome nadali'


Foto: Screenshoot RTL

Trofejni hrvatski veslači, zagorska braća Martin i Valent Sinković bili su četvrti u finalu dvojaca bez kormilara te samca na prvoj ovogodišnjoj regati Svjetskog kupa koja se održava u talijanskom Vareseu.

Braća Sinković su zauzeli četvrto mjesto s vremenom od 6:24.18 minuta, a tijekom čitave utrke bili su zadnji, šesti, da bi u završnici pretekli Talijane i Britance. Pobijedila je prva britanska posada William Stewart i James Robson (6:18.12), a na postolju su još bili Švicarci i Danci.

"Četvrto mjesto. Nije ono čemu smo se nadali, ali za trenutno stanje to je bilo maksimalno što smo mogli odveslati. Dali smo sve od sebe, nije idealno, nije ni tragično. Moramo vidjeti što možemo popraviti i idemo dalje pokušati ovo nadoknaditi" rekao je Valent Sinković za RTL.

"Jedna situacija u kojoj nismo često, ali moram priznati da sam ponosan na nas, na ovu zadnju utrku jer smo uz sve nedaće odveslali najbolje što smo mogli. Sad idemo raditi dalje, Pariz je naravno glavni cilj i vjerujemo da se možemo vratiti u najboljem svjetlu", dodao je Martin Sinković.


Sljedeće natjecanje je već za deset dana, Europsko prvenstvo u mađarskom Szegedu od 25. do 28. travnja.

Braća Anton i Patrik Lončarić, kojima je ovo prva sezona u dvojcu na pariće, u B finalu su zauzeli drugo mjesto s vremenom od 6:28.93 minuta. Ispred njih je bio britanski dvojac (6:24.44), javlja Net.hr.

Još članaka iz "Sport"

Facebook