Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec ugostio Lučko. Tekma završila bez pobjednika


U generalki pred prvenstveni susret, odgođena utakmica 13. kola protiv Gaja, krapinski Zagorec ugostio je kombiniranu momčad Lučkog i odigrao susret bez pobjednika – 1:1.


Ovakav vid susreta, generalka, uvijek nudi prvih jedanaest koji će odigrati prvi službeni susret proljetne polusezone a to je susret 13. kola jesenskog dijela prvenstva u kojem će u Maču, nedjelja 25. veljače u 11 sati, Gaj dočekati Krapince i odigrati „zagorski el – clasico“.


Nakon viđenih 90 minuta susreta poznavatelji nogometa ne bi se iznenadili kada bi mlada momčad Zagorca, obzirom da ima potentne mlade igrače, ušla u susret protiv Gaja sa nekim drugim imenima.
Zagorec i Lučko prikazali su relativno kvalitetan susret u kojem su se prilike izmjenjivale na obje strane. Poveli su gosti iz Lučkog preko Brekala da bi domaćin nakon toga malo pojačao svoj pritisak što je donijelo i rezultat.
Naime, u 66. minuti akcija iz udžbenika trojca Krznar – Ružak – Jazbec koji je rezantnim udarcem sa 16 metara svladao nemoćno Jurina.

Do kraja susreta bilo je još nekoliko prilika na obje strane ali su mreže ostale nedirnute te je na kraju i bio najrealnije rezultat – bez pobjednika.

Zagorec – Lučko
Igralište s umjetnom travom. Gledatelja: 80. Sudac: N. Kožar ( D. Stubica ).
Strijelci: 0:1 Brekalo (15); 1:1 Jazbec (66).
Zagorec: Bruči, A. Landripet, Frinčić, Kunštić, Turniški, Harrison, Jazbec, Krznar, Bračević, Hanžić, Brčić. ( još su igrali: Mužina, Topolovec, Vincelj, Strabić, Brebrić, Ružak, Bajan ). Trener: Ivan Zubić.
Lučko: Jurin, Samarin, Jazvić, Suša, Srpak, Bubnić, Pavlak, Ambruš, Fisher, Brekalo, Yacine. ( još su igrali: Pajas, Matulin, Martinović ). Trener: Perica Vidak.

Još članaka iz "Sport"

Facebook