Prethodni članak
Sljedeći članak

Kombinirani sastav Zagorca odigrao bez poteškoća protiv Ivančice


Samo sat vremena nakon pripremnog susreta protiv Lučkog trener Zubić suprotstavio je u pripremnom susretu protiv Ivančice kombinirani sastav Zagorca u kojem su dominirali juniori i nekoliko kadeta krapinskog kluba kao što su npr. Merkaš, Kušer, Horvat, Kušer, Cigula koji su po prvi puta osjetili minute igranja u seniorskom sastavu te već „prekaljeni“ mladići Topolovec, Stiperski, Brebrić, Ružak i igrači koji su došli kao eventualna pojačanja Šimunić, Pavlić, itd.


Tijekom cijelog susreta dominirao je Zagorec ne dozvolivši susjedu iz Zlatar Bistrice previše prostora za igru. Prvi pogodak nakon jedne gužve u šesnaestercu postigao je Topolovec da bi prvo poluvrijeme zaključio Stiperski.
U drugom dijelu ista slika s razlikom da su gosti bili malo opasniji te su nakon pto je Stiperski u 66. minuti postigao svoj drugi a Zagorčev treći pogodak uspjeli ublažiti poraz pogotkom Crčića u 78. minuti.

Zagorec – Ivančica 3:1
Igralište s umjetnom travom. Gledatelja: 80. Sudac: S. Mihaljinec ( Zabok ).
Strijelci: 1:0 Topolovec (25); 2:0 Stiperski (35); 3:0 Stiperski (55); 3:1 Crčić (78).
Zagorec: Mužina, Pavlić, Štimac, Topolovec, M. Landripet, Šimunić, Strabić, Stiperski, Brebrić, Ružak, Bajan. ( još su igrali: V. Vincelj, Cigula, L. Vincelj, B. Smiljanec, Katalenić, Horvat, Merkaš, Kušer ). Trener: Ivan Zubić.
Ivančica: Gorupec, L. Škvorc, D. Škvorc, Hajdek, Kipa, Rihtarić, Pertenjača, Bukvašević, Habajec, Šumiga. ( još su igrali: Jakuš-Mejarec, Haban, Nuli, Kunić, Piljak, Crčić ). Trener: Vedran Tukač.

Još članaka iz "Sport"

Facebook