Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabok otvara gostovanjem kod prvaka Zadra

U prostorijama HKS-a u Zagrebu izvučeni su natjecateljski brojevi klubova HT Premijer lige za sezonu 2021./2022


.U prostorijama HKS-a u Zagrebu izvučeni su natjecateljski brojevi klubova HT Premijer lige za sezonu 2021./2022. Boje Zaboka na ždrijebanju „branio“ je sportski direktor Dragutin Črnjević. Zabok će u prvom kolu 18.9. gostovati kod prvaka Zadra, a 25.9. će u drugom kolu i prvoj utakmici u svojoj dvorani dočekati Vrijednosnice Osijek. Slijedi gostovanje kod Šibenke (2.10.), potom domaća utakmica protiv Alkara (9.10.), a u petom kolu koje se igra u srijedu 13.9. na rasporedu je gostovanje „pod tornjem“, odnosno kod Cibone.

Fokus je svakako na prvu utakmicu protiv Zadra, u kojoj je domaćin apsolutni favorit, no Zabok je često znao pružati dobre partije na Višnjiku.


-Na neki način utakmica protiv Zadra bit će nam istovremeno i najlakša i najteža. Ne može biti bolje od otvaranja sezone protiv prvaka u njegovoj dvorani. Tu ćemo najbolje vidjeti u kakvom smo stanju. Neću reći da smo outsideri u toj utakmici, idemo u Zadar se „potući“ i odigrati što bolju utakmicu. Što se tiče ostalog dijela ždrijeba zadovoljan, iako ne volim komentirati, mislim da imamo solidan raspored. Poslije Zadra imama tri utakmice u kojima imamo šanse pobijediti – izjavio nam je Zdravko Radulović, trener Zaboka, koji se zajedno s momčadi nalazi na pripremama u Termama Tuhelj.

Kompletan raspored natjecanja košarkaške HT Premijer lige možete vidjeti na sljedećem linku:
- https://www.hks-cbf.hr/slike/2021/08/Raspored-HT-Premijer-liga-2021-22.pdf
Prvi krug započinje 18. rujna, drugi 4. prosinca, a drugi dio odnosno liga za prvaka (1.-6. mjesto) i liga za ostanak (7.-12. mjesto) počet će 12. ožujka 2022. godine. Početak play offa na rasporedu je 4. svibnja 2022. godine.

Još članaka iz "Sport"

Facebook