Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabok jači za Markotu protiv Vrijednosnica Osijek

Utakmica će kao i ona protiv Gorice biti organzirana uz striktno pridržavanje epidemioloških mjera


U Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku sutra će se u 19 sati odigrati utakmica 4. kola HT Premijer lige košarkaša Hrvatske u kojoj Zabok dočekuje Vrijednosnice Osijek. Na Osječane će Zabok znatno snažniji u odnosu na prva tri kola. Ovog tjedna momčadi se pridružio Damir Markota, kojeg zaista ne trebamo posebno predstavljati i koji će biti veliko pojačanje za ovu momčad. Nakon što su prva tri kola propustili utakmice zbog ozljeda u puni su se pogon vratili centar Antun Maričević, te bekovi Andro Anzulović i Luka Krajinović. Podsjetimo prošli je tjedan Zaboku pristupio i odlični Petar Marić, pa možemo reći da Zabok sada ima odlično posloženu momčad. Da je ovaj roster bio u prva dva kola zasigurno bi Gorica i Cibona imale puno većih problema.

Goste predvode Antonio Jordano i Amerikanac Dylan James Fry. Nakon tri odigrana kola imjau jednu pobjedu i to protiv Hermes Analitice u prvom kolu. Potom su uvjerljivo poraženi od Furnira u gostima, a potom kod kuće protiv Splita, u vrlo tijesnoj i napetoj završnici, nakon što su cijelu utakmicu bili u vodstvu.

Utakmica protiv Alkara, osobito drugo poluvrijeme, daje veliki optimizam u pozitivan rezultat. Neće biti zanemariva ni podrška dijela publike. Utakmica će kao i ona protiv Gorice biti organzirana uz striktno pridržavanje epidemioloških mjera. Zabok je za organizaciju utakmice protiv Gorice dobio sve pohvale, pa ne sumanjamo da će tako biti i protiv Vrijednosnica Osijek.

Još članaka iz "Sport"

Facebook