Prethodni članak
Sljedeći članak

Vrlo dobri Klanjec zasluženo slavio u zagorskom derbiju protiv Straže

5. kolo IV. NL- središte


Vrlo dobri Klanjec sasvim je zasluženo došao do pobjede protiv Straže u "zagorskom derbiju" 5. kola IV. NL-središte skupina A protiv Straže. Krajnji rezultat bio je 4:1, no utakmica je bila "živa" sve do 83. minute kada je sjajni Kolar svojim drugim pogotkom za 3:1 zapečatio sudbinu do tada solidnih gostiju iz Huma na Sutli.

Krenimo redom. Domaći su poveli već u 4. minuti nakon kornera kojege je izveo Vrabec, prvo je dobro glavom pucao Petrović, no gostujuća obrana odbija loptu, ali ravno na nogu Kodrnje koji ju sprema nogom u mrežu za 1:0. U trećoj minuti nastavka Zrnc odlično dugom loptom pronalazi Kodrnju, koji produžuje za Kolara, a ovaj prizemnim udarcem pogađa mrežu za 2:0.

Klanjčani su mogli riješti utakmicu već u 55. minuti, no s dvije fantastične obrane Pavliniću u i Kolaru istaknuo se gostujući vratar Kušar. Tračak nade gostima donosi Goran Čuček koji zabija glavom za 2:1 nakon kornera s desne strane kojeg je izveo Rafaj.

Gosti pokušavaju stići do drugog pogotka, a najbolju priliku promašuju u 77. minuti kada Ilić glavom pogađa gredu. Po običaju u samoj završnici do izražaja je došla bolja fizička sprema domaćih. Rješenje utakmice stiže u 83. minuti kada Pavlinić odlično pronalazi Kolara, a ovaj kreće sam prema vratima gostiju i oštro puca, a lopte se od stative odbija u mrežu za 3:1. Konačnih 4:1 iz slobodnog udarca postavlja Trbušić u 89. minuti, nakon što se lopta od Nike Pečeka odbila u gostujuću mrežu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook