Prethodni članak
Sljedeći članak

Vikend rukometa u Krapini

U Krapini odigran 3. krug međužupanijske rukometne lige U – 12 djevojčice


Rukometni klub Krapina ovog je vikenda bio vrlo aktivan. Ponajprije su rukometašice U -12 odigrale 3. krug Međužupanijske rukometne lige jedan poraz i jednu pobjedu dok su najuspješnije bile male rukometašice iz Zaboka postigavši dvije pobjede. Rezultati ovoga kruga su slijedeći: RK Zabok – RK Colapis ( 10:4 ), RK Zagorec – ŠR Karlovac ( 12:15 ); ŠR Karlovac – RK Zabok ( 18:20 ) i RK Colapis – RK Zagorec ( 6:20 ).

Nakon što je odigrana liga na parket Srednjoškolske dvorane u Krapini izašli su dječaci U – 13 koje već treću sezonu vodi Katarina Žigman gdje su ih čekali igrači Poleta.  U prvom poluvremenu puno izgubljenih lopti, promašaja, krivih dodavanja, dovelo je do toga da se na odmor ide minimalnom prednošću gostiju 11-10. Unatoč brojnim sugestijama trenerice Žigman, dečki su na terenu bili totalno prespori, a kako su igrali zna i onaj dio navijača koji su komentirali lošu igru i nisu vjerovali što se to događa na terenu.

Ipak, u drugom poluvremenu – uvijek dobro dođe mali odmor za sugestije iskusne trenerice - rukometaši Zagorca pokazali su bitno drugačiju igru. Puno bolja obrana, gotovo neprobojna, u napadu puno kreativnosti, razigranosti, igre pune „vica“  i što je najvažnije učinkovitosti. Tako da je nakon posljednjeg zvuka sirene na semaforu pisalo Zagorec 21. Polet 16.

I za kraj ovog uspješnog vikenda pobrinula se ekipa trenerice Silvije Smrekar U – 17 koja je gostovala u Zagrebu. U gostima su odigrali utakmicu 5. kola 2. HRL i uvjerljivo  pobijedili ekipu RK Maksimir Pastela.

Od samog početka su rukometaši iz Zagorca bili dominantni na terenu, kako u obrani tako i u napadu. Nakon prvih 25 minuta Zagorec je  imao prednost od 8 golova ( 18:10 ). I drugo poluvrijeme igraju odlično, tako da do kraja utakmice povećavaju svoju prednost te  utakmica završava RK Maksimir Pastela 20. - RK Zagorec 32.

Još članaka iz "Sport"

Facebook