Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Modrić izazvao Dončića pa pokazao da je odličan i u košarci


Najbolji hrvatski nogometaš svih vremena je Luka Modrić, mišljenje je to s kojim će se složiti većina poznavatelja nogometa. Čak i oni koji imaju nekog svog favorita iz bogate hrvatske nogometne prošlosti, ne mogu osporiti činjenicu da je Luka svakako najuspješniji.

Da je i s 38 godina vješt s nogometnom loptom, poznato je svima, no, sad je otkrio kako je vrlo vješt i s onom nešto većom - košarkaškom.

Naime, Dallas Mavericksi pripremaju se za novu sezonu NBA lige, a u sklopu priprema će i na europsku turneju u kojoj će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Real Madrida, bivšeg kluba Luke Dončića. Mavericksi su taj susret najavili objavivši video na kojem Modrić demonstrira što zna s košarkaškom loptom.

- Luka, izazivam te - poručio je slovenskoj zvijezdi Luki Dončiću.

Video je snimljen još u srpnju tijekom priprema Reala u SAD-u, a jedan od slobodnih dana hrvatski nogometaš iskoristio je za posjet trening centru Dallasa.

Pogodio je nekoliko šuteva i demonstrirao svoju preciznost. Oduševio je navijače Reala, a neki su mu predložili da može bi mogao pripomoći i košarkaškom Realu ukoliko im zafali playmaker.

Još članaka iz "Sport"

Facebook