Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Dodijeljene nagrade najboljim krapinskim sportašima

Marta Puljek i Nikola Štefanić ovogodišnji laureati


Atletičari TK Maraton, Marta Puljek i Nikola Štefanić, ovogodišnji su lauraeti izbora za najbolju sportašicu i sportaša Grada Krapine. Oboje su uspješno nastupili na niz utrka, a njihov klub je i uspješni organizator brojnih utrka i jedan od najbolje ustrojenih klubova u gradu. Prvi topnik Zagorca, Matija Smrekar, zasluženo je ponio titulu najboljeg sportaša iz ekipnih sportova. Državnim naslovom veterani Zagorca promovirali su se zasluženo u najbolju ekipu u Krapini. Petnaestogodišnji uspješni rad u rukometu i dugogodišnji rad u Krapinskom sportskom savezu, kojem je i na čelu, Saši Kundihu zasluženo je donio nagradu za najboljeg sportskog djelatnika, koja je isto tako zasluženo došla i u ruke Radovana Cesarca pokretača, organizatora, koautora znastvenih i stručnih radova. Košarkašice Krapine najbolja su ženska ekipa, što su zaslužile plasmanom u 1. juniorsku ligu, a njihova članica Tina Klasića, proglašena je za najbolju sportašicu od 14-18 godina, dok je u istoj dobnoj skupini kod mladića izabran nogometaš Zagorca, David Crnogaj.

Brojna postolja na brojnim utrkama donijela su biciklisti Tuškanca, Matiji Borliniću, nagradu za najboljeg sportaša van gradskih klubova.

Limači Zagorca pod vodstvom Darka Kunšteka osvojili su županijsku ligu bez izgubljenog boda, s gol razlikom 174-7 i tako su si priskrbjeli nagradu za najperspektivniju ekipu do 14 godina. Najperspektivniji sportaš Krapine do 14 godina je atletičar TK Maraton, Luka Kranjčec, koji niže uspjeh za uspjeho na trkačkom planu. Što tek reći za Antonelu Cesarec, koja sve što dotakne pretvori u zlato, a njene trofejne vitrine odavno su premale za sva odličja, iako je tek na početku svoje bogate sportske karijere. Tenisačica Dora Skupnjak proglašena je najperspetkivnijom sportašicom do 10 godina.

Na lijepo osmišljenoj svečanosti nagrade najboljima dijelili su gradonačelnik Zoran Gregurović, Siniša Krajač ispred HOO-a, Branko Krkalo i Ivica Balagović. Za kulturno-zabavni program bile su zadužene Viline, koje su uz himnu „Lijepa naša“, otpjevale i tri zagorske popevke.

Još članaka iz "Sport"

Facebook