Prethodni članak
Sljedeći članak

Vetarani Tondacha izbacili branitelje naslova

Odličan mali nogomet igrao se sinoć na prvoj večeri Dvoranskog prvenstva NS KZŽ u konkurenciji veterana.


Odličan mali nogomet igrao se sinoć na prvoj večeri Dvoranskog prvenstva NS KZŽ u konkurenciji veterana. Već u prvoj utakmici veliko iznenađenje. Veterani Tondacha su nakon lutrije penala izbacili prošlogodišnje pobjednike, momčad Zagorec KR I. Krajnji rezultat bio je 6:5 za Tondach, a u regularnom dijelu bilo je 2:2. Krapinčani su imali vodstvo od 2:0, no Bedekovčanci se nisu predavali. Prvo je Bosec smanjio vodstvo, a onda je Goran Pustak najljepšim dosadašnjim potezom turnira vratio stvari na početak. Nakon prve serije penala svi su pogodili, a onda su „raspucavali“ Miljenko Kunštek s jedne i Josip Franc s druge strane. Grabušić je odmah obranio udarac Kunšteka, a Franc je odmjerenim udarcem odveo svoju momčad u četvrtfinale, a branitelje naslova poslao u publiku.

Iako je Rudar M uvjerljivo slavio zanimljiva je bila i druga utakmica. Pregrada je povela preko Pogačića, a onda su Krsnik i Mikac preokrenuli. Pokušala je Pregrada s igračem-vratarom, ali to se nije pokazalo uspješnim. Iskusni Presečki pogodio je sa svoje polovice za 3:1, a konačnih 4:1 postavio je Medvedec.

Na krilima raspoloženog Gorana Zubića-Ćupa, koji je zabio hat-trick, Jedinstvo je bilo uvjerljivo protiv Mladosti Z II. Na kraju je bilo 5:0. Ova utakmica imala je i jedan kuriozitet. U istoj su momčadi, veteranima Jedinstva, nastupili otac i sin, Stanko i Nenad Radovečki. I na kraju u tvrdoj rovovskoj bitci, Oštrc je pogotkom Mijatovića izborio četvrtfinale. Danas se igraju preostale četiri utakmice osmina finala u konkurenciji veterana. Dođite u Gradsku sportsku dvoranu u Zaboku, utakmice su sve kvalitetnije i zanimljivije.

ZAGOREC KR I – TONDACH 5:6 p (2:2) (A. Ferček, Smiljanec/Bosec, Pustak)
PREGRADA – RUDAR M 1:4 (Pogačić/Krsnik, Mikac, Presečki, Medvedec)
JEDINSTVO – MLADOST Z II r:0 (Zubić 3, Skočaj, Bobek)
KLANJEC – OŠTRC 0:1 (Mijatović)

OSMINA FINAL VETERANI, srijeda 22.01.
21,00 RUDAR DZ – IVANČICA
21,40 RADOBOJ – M. GUBEC
22,20 ZAGOREC KR II – MLADOST MB
23,00 OROSLAVJE - STUBICA

Još članaka iz "Sport"

Facebook