Prethodni članak
Sljedeći članak

Važan susret za obje ekipe!

U 26. kolu Druge SuperSport NL Zagorec dočekuje lidera prvenstva Sesvete


U 26. kolu Druge SuperSport nogometne lige krapinski Zagorec dočekuje lidera prvenstva – Sesvete.

Iza krapinskog Zagorca izuzetno je pozitivan niz od sedam uzastopnih utakmica bez poraza gdje je osvojeno 17 od mogućih 21 bod uz odličnu gol razliku od 12 postignutih i samo 4 primljena gola te je golman Bruči u tri utakmice imao „clean sheet“.

No, u ovom kolu dolazi lider prvenstva koji ima najučinkovitiji napad u ligi – 48 golova ili 1,92 po utakmici – te jednu od najboljih obrana koja je primila samo 19 golova ili 0,76 po utakmici. Zato će biti veoma zanimljivo vidjeti utakmicu u kojoj su obje ekipe u odličnim formama te je i trener Vidak nakon utakmice u Belišću, između ostalog, rekao: „Htio bih jednu stvar naglasiti, puno se priča i piše o dobrim igrama Zagorca ovog proljeća, spominju se igrači u polju a nekako ispod radara prolazi činjenica da primamo malo golova a tu velike zasluge idu našem vrataru Matiji Bručiju koji je donio veliku sigurnost čitavoj momčadi i strašno je važan za sve ono što ostvarujemo. Isto tako moram spomenuti i Kristijana Mitrečića koji je zaslužan za kondicijsku pripremu, Tomislava Pelina, trenera vratara te Igora Sekušaka našeg fizioterapeuta bez kojih ovog uspjeha sigurno ne bi bilo u ovoj mjeri.“

U subotnjoj utakmici trener Vidak neće moći računati na Marka Krznarića, važnog „kotačića“ veznog reda plavih iz Krapine zbog teže ozljede, puknuće prednjeg križnog ligamenta, na utakmici u Belišću te je za njega ova sezona završena ali vjerujemo da će trener Zagorca i za to naći adekvatnu zamjenu. Ovo će biti jedna otvorena i važna utakmica u kojoj će oba sastava pokušati doći do punog plijena – Zagorec da potvrdi ostanak u  ligi a Sesvete da učvrste vodstvo na tablici i približe se svom osnovnom cilju – ulazak u viši rang.

Utakmica se igra u subotu, 6. svibnja sa početkom u 17,00 sati, na najboljem terenu u ligi, po ocjenama sportskih izvjestitelja, u krapinskoj Podgori.

Još članaka iz "Sport"

Facebook