Prethodni članak
Sljedeći članak

U subotu turnir parova

S radom ponovno počeo Tenis klub ''Gorica''


Tenis klub ''Gorica'' nakon što je 3 godine bio u mirovanju ponovo je počeo sa radom. Nekoliko entuzijasta na čelu sa predsjednikom Janom Dragčevićem i dopredsjednikom Zlatkom Radmanom okupilo se i odlučilo je ponovo pokrenuti klub. Klub se nalazi na predivnoj lokaciji sa pogledom na Sveti Križ Začretje, raspolaže sa dva zemljana teniska terena koji su opremljeni sustavom za zalijevanje te reflektorima. Tik uz terene nalazi se natkrivena kućica za druženja te dodatna kućica sa prostorom za tuširanje. Klub je opremljen i sa takozvanim „topom“ za trening te ima mogućnost dodatnog treninga. Nakon nekoliko godina manje aktivnosti u klub su pristigli novi, mladi ljudi sa pozitivnom, novom energijom i idejama.

Klub trenutno broji 12 članova koji su vrlo aktivni. Prvo natjecanje ove godine je klupska liga koja je u tijeku, a paralelno sa njom traju pripreme za Teniski turnir parova, koji će se odigrati u sklopu Manifestacije Prvi glas Zagorja i to u subotu 20. kolovoza. Prijave za turnir su do 19.08. do 18h nakon čega će biti izvlačenje.  Turnir će početi 20.08. u 9:00. Za sve natjecatelje osigurane su lijepe nagrade, doručak te roštilj. Iz kluba pozivaju sve ljubitelje tenisa i dobrog društva da se pridruže. Do kraja godine u planu je održavanje nekoliko turnira i liga.

''Plan kluba je pokretanje škole tenisa za najmlađe i naravno omasovljenje škole tenisa sljedeću godinu. Također u planu je da tu školu vodi čovjek koji je instruktor tenisa a mi imamo želju da on bude iz naše općine pa je zato prijavljen za školu gospodin Ivan Mihovilić koji je inače odličan igrač tenisa. Voljeli bi najmlađima dati jednu novu mogućnost u bavljenju sportom, mladima mjesto za igru, zabavu i trening te odraslima mjesto na koje će rado dolaziti na igru i odmak od svakodnevnice. Pozivamo još jednom sve ljubitelje tenisa da nam se pridruže i sudjeluju u početku jedne lijepe priče.'' – poručuju iz kluba. 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook