Prethodni članak
Sljedeći članak

U subotu peti jubilarni malonogometni turni „Kup zabočkih kvartova – uredi svoj kvart“


U organizaciji sportske udruge „Zabočki lavovi“ u parku Milana Prpića u Zaboku ove će se suobte (29. lipnja) s početkom u 9,00 sati održati peto jubilarno izdanje malonogometnog turnira „Kup zabočkih kvartova – uredi svoj kvart“. I ove će godine ovaj zanimljiv i hvale vrijedan turnir okupiti 17 momčadi za koje mogu nastupiti isključivo igrači koji imaju prebivilište u kvartu čije boje brane.

Prva nagrada od 4.000 eura je namjenska i ta se sredstva moraju isključivo utrošiti za uređenje parka, dječjeg ili sportskog igrališta u svom kvartu. Izuzetak bi bio kada bi turnir osvojila momčad Gubaševo-Martinišće-Prosenik koja je branitelj naslova i prema pravilima morala bi donirati svoju nagradu nekom drugom kvartu. Pobjednička momčad ima čast da u 9,00 sati u subotu otvori turnir utakmicom prvog kola skupine A protiv momčadi Grdenci. Utakmice po skupinama igrat će se sve do 18,20 sati, kada slijede četvrtfinala. Polufinalne utakmice započet će u 19,40 sati, a u 20,10 sati očekuje nas utakmica za treće mjesto. Bogata tombola je na rasporedu u 21 sat, a u 21,30 sati kreće veliko finale. 

„Zabočki lavovi“ pripremili su još bogatiju ugostiteljsku ponudu u odnosu na prošlu godinu, iako je to teško i nadmašiti. Ne sumnjamo da će organizacija turnira biti odlična, a isto tako da će turnir po običaju vidjeti veliki broj gledatelja. 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook