Prethodni članak
Sljedeći članak

U srijedu počinje peto izdanje mini nogometne lige Gupčev kraj, koja od ove sezone nosi ime "ADMIRAL BET liga Gupčev kraj"

Dvanaest momčadi u seniorskoj i osam u veteranskoj konkurenciji


U organizaciji NK Stubica u sportskoj dvorani u Donjoj Stubici održat će se peto izdanje mini nogometne lige Gupčev kraj, koja od ove sezone nosi ima "ADMIRAL BET liga Gupčev kraj", po novom generalnom sponzoru. Liga u obje konkurencije počinje u srijedu, a nastupit će dvanaest momčadi u seniorskoj te osam u veteranskoj konkurenciji.

U seniorskoj konkurenciji momčadi će biti podijeljene u dvije skupine, pa će tako skupinu A činiti: MNK Šerfa, Požgaj promet, Građevinska stolarija Hara, Bio Vet, Zabočki Lavovi i Sim mont, a skupinu B: CB Europa, Stampedo, Perfa, Niskogradnja Veverec, The Old city pub i CB Saloon. U konkurenciji veterana za sada je prijavljeno sedam momčadi: Automobili princip, CB Baza, Požgaj promet, Matan promet, Roses bar-club, Zagorec i Puntari, a do srijede se očekuje i prijava još jedne osme momčadi.

"ADMIRAL BET lige Gupčev kraj" započinje u srijedu u sve tri kategorije. Parovi prvog kola seniora skupine A su: Požgaj promet - MNK Šerfa, Bio Vet - Zabočki lavovi i GS Hara - Sim mont. U skupini B sučelit će se: Stampedo - CB Europa, Niskogradnja Veverec - Old city pub i Perfa - CB Saloon, dok će u konkurenciji veterana snage odmjeriti: Roses bar - Zagorec, Požga promet - A8 (momčad koja će naknadno prijaviti), Matan promet - Puntari i CB Baza - Automobili Princip. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook