Prethodni članak
Sljedeći članak

U Maču gostuje Hrvatska nogometna reprezentacija svećenika

U sklopu manifestacije Ljetni kutek sutra je u Maču na rasporedu zanimljiva nogometna utakmica, u kojoj će se sastati ekipe ''Igrači z Mača'' i Hrvatska nogometna reprezentacija svećenika'', koju kao kapetan predvodi rektor Svetišta MBB preč. Domagoj Matošević


Nakon svih uzbuđenja koje je donijela sezone u 3. NL središte za NK Gaj iz Mača i u vrijeme dok se kraju privodi slaganje ekipe za slijedeću sezonu, koja će vrlo brzo krenuti, u Maču je NK Gaj organizirao pravu nogometnu feštu.

Naime, u sklopu manifestacije Ljetni kutek sutra je u Maču na rasporedu zanimljiva nogometna utakmica, u kojoj će se sastati ekipe ''Igrači z Mača'' i Hrvatska nogometna reprezentacija svećenika'', koju kao kapetan predvodi rektor Svetišta MBB preč. Domagoj Matošević. Inače, Matošević je i aktivni nogometaš u veteran NK Mladost Marija Bistrica, a u mladosti se bavio rukometom i to kao vratar. U zadnjih par godina kao kapetan predvodi svećeničku repku Hrvatske. Početak utakmice je planiran u 19 sati, nakon Svete mise u župnoj crkvi, koja počinje u 18 sati. U pauzi ove utakmica na rasporedu je vrlo zanimljivi kratki ogled ženskih ekipa. ŽVG Kajde igrat će protiv selekcije načelnica općina i gradova KZŽ-e. Nakon ovih revijalnih utakmica, program se nastavlja uz glazbu i tombolu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook