Prethodni članak
Sljedeći članak

U domovinu se vratila naša prva zlatna olimpijka, Kninsko - Desinićka djevojka Matea Jelić

Matea Jelić, naša zlatna olimpijka u taekwondou, vratila se u domovinu nakon što je u ponedjeljak ispisala djelić povijesti


Prije četiri dana oduševila je Hrvatsku, a danas će Hrvatska uzvratiti njoj dočekom. Matea Jelić, naša zlatna olimpijka u taekwondou, vratila se u domovinu nakon što je u ponedjeljak ispisala djelić povijesti, zajedno s brončanim Tonijem Kanaetom koji je osvojio prvu mušku medalju u tom sportu i ostalom delegacijom u kojoj su Ivan Šapina i Kristina Tomić.
- Rekli su da su teški uvjeti, ali ja se sjećam uvjeta u kojima su, Matea, počinjala, hladna dvorana, bez grijanja, poda, svi vi koji ste pretrčali Marjan po vrućini, da ne govorim o trenerima koji su se trudili. Nadam se da će ove medalje biti primjer mladima - rekao je uvodno Siniša Krajač, glavni tajnik HOO-a.

- Prvo sam nazvala mlađu sestru, onda su svi bili oko nje. Rekli su mi samo da im nedostajem, da me vole i da su sretni zato što sam ja sretna. Nisu ni oni svjesni što se događa i da nisu ni oni svjesni kako im se sve ili toliko toga promijenilo u čas. Koliko ljudi je sada oko njih, pa njih pitaju sto pitanja, sada ih sve zanima. Mi smo ovako nešto prošli puno puta. pa, i ovakve preokrete u borbi, u zadnjim sekundama. Sada mi je samo drago što je cijela Hrvatska vidjela koliko je to lijepo i koliko tu emocija ima - govorila je Kninjanka nakon najvećeg trenutka u životu.
- Što ću prvo napraviti? Jasno, nakon što odem doma svojima i nakon što se izgrlimo i tako, otići ću u prirodu sama. To i inače jako volim. No, mislim da ću prvo otići u crkvu i zahvaliti Bogu. Ne mogu vjerovati što mi je dao. Ne zaslužujem toliko toga, a On mi je dao. Idem Mu zahvaliti. To moram prvo napraviti, jedva čekam, a onda u prirodu i maknuti se od svega. Ovo je samo tračak mira, sreće i milosti koji sam dobila. Zahvaliti Bogu, ali i “spustiti” se malo jer nije to sve u životu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook