Prethodni članak
Sljedeći članak

Trener NK Pregrada podnio ostavku!


Krajem travnja ove godne, rukovodstvo NK Pregrade izuzetno je brzo reagiralo nakon što je dalo otkaz tadašnjem treneru Tomici Vincelju pa je od 14. travnja na vrućoj trenerskoj stolici sjedio Dražen Kovjanić. Nekoć poznati i uspješni nogometaš i sudac, Kovjanić se odlično snašao u trenerskim vodama, no, nakon posljednjeg susreta prvenstva 1. ŽNL Pregrada – Stubica 3:3, podnio je ostavku sa željom da novi čovjek pokrene klub i da mu novu energiju jer ni on sam nije bio zadovoljan viđenim u ovom prvenstvu.

Uprava kluba vrlo je brzo reagirala, a za novog trenera županijskog prvoligaša postavila iskusnog Zvonka Serdara pred kojim je veliki zadatak – pokrenuti igrače koji imaju kvalitetu koja se pak ne vidi na ljestvici položaja. Naime, nakon devet odigranih kola Pregrada je na petom mjestu s 11 bodova koliko ima i šesto plasirana Stubica. U tih devet kola ostvarene su tri pobjede, dva neriješena rezultata, četiri poraza uz 18 postignutih i čak 16 primljenih golova.

Upravo zbog ovih činjenica pred Serdarom je težak i mukotrpan rad jer klub bježi posljednjem Radoboju sa samo šest bodova dok istovremeno trećeplasirani Oštrc ima samo tri boda više. Svakako je zanimljiva situacija u kojoj dvije pobjede ''guraju'' Pregradu na vrh, a dva poraza prema dnu tablice.

Još članaka iz "Sport"

Facebook