Prethodni članak
Sljedeći članak

Treća pobjeda Bedekovčine

3. kolo 3. HRL središte, skupina B RK Iluzija – RK Bedekovčina 28:44


Rukometaši Bedekovčine u subotu su u 3. kolu 3. HRL središte skupina B gostovali  kod Iluzije. U svom trećem nastupu Bedekovčina je stigla do treće pobjede u jednoj zapravo neravnopravnoj utakmici, u kojoj je od samog početak bilo jasno kome će bodovi. Domaćini su krenuli sa promašenim sedmercem i vodstvom 1:0, no nakon toga gosti preokreću na 1:3 i do odmora razlika samo raste, sve do 12:20.

U nastavku ponovno plus 8 za Bedekovčinu, ovaj puta i sa još više golova, sve do konačnih 28:44. Mrežu domaćina zabijali su svi osim drugog golmana Majera, a najviše su zabili Tomica Jus 7, Patrik Končić 6 i Karlo Jurina 5. Izjava, trener Filip Martinić: ''Jedna jednosmjerna utakmica gdje su se upisali svi u strijelce čak i Pavetić s gola na gol, jedino je Majer vratar bez pogotka. Momčad iskusnih igrača koja je u lošoj formi, pa pobjeda nije dolazila u pitanje, a gol razlika je mogla biti i veća da nije bilo opuštanja.'' U 4. kolu Bedekovčina je slobodna, a u 5. kolu 16. listopada dočekuje Mladost 09 iz Samobora.

 

RK ILUZIJA – RK BEDEKOVČINA 28:44 (12:20)

VELIKA GORICA, Dvorana SD SŠ Velika Gorica, GLEDATELJA: -

SUCI: Capan, Podgorščak (oba Jastrebarsko)

 

BEDEKOVČINA: Pavetić 1, Kelemen 5, M. Kuleš 1, Jambrek 3(1), Turković 4, Mohač 4, Draganić 2, Majer, K. Kuleš 3, Šoštar 3, Končić 6, Jurina 5(1), Jus 7; TRENER: Filip Martinić (Elvis Lacković)

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook