Prethodni članak
Sljedeći članak

Toplice 2 i dalje bez poraza

Odbojka, 4. HOL sjever, 11. kolo: skupina A: Bedex 3 – Toplice 2 0:3, 14. kolo: skupina B: Toplice 3 – Vinica 2 3:0


Odigrano je 11. kolo u 4. HOL sjever u skupini A, koje je donijelo i zagorski derbi. Bedex 3 je dočekao vodeće Toplice 2, koje su u utakmicu ušle bez poraza, a svoju ovogodišnju dominaciju potvrdile su i pobjedom u zagorskom derbiju 3:0. Najuvjerljivije su gošće bile u prvom setu kojeg su dobile sa 25:10, a preostala dva završila su sa po 25:16.

Za Toplice 2 igrale su: Erin Juranić, Vievienne Reister, Marija Šturman, Lana Horvatiček (kap.), Rania Gerdin, Josipa Marković, Vida Bastić, Laura Mišković; trener Robert Halapir.

Za Bedex 3 igrale su: Mia Herceg, Marta Lež, Helena Vučković, Tia Glumpak, Paula Babić, Lea Gorup, Mila Jurinec, Tea Bezjak, Maja Meštrović; trener Roman Balen. U klubu čestitaju mladim nadama Mili Jurinec i Lei Gorup, kojima je to bio prvi nastup u ovoj kategoriji. Na ljestvici Toplice 2 vode sa maksimalnih 22 boda, a Bedex 3 ima šest bodova na šestom mjestu. U 12. kolu Toplice 2 dočekuju Ludbreg 2, a Bedex 3 će gostovati kod Kaštela 4.

U skupini B na rasporedu je bilo 14. kolo, u kojem su Toplice 3 u Maču dočekale Vinicu 2 i stigle do uvjerljive pobjede 3:0. Prvi set bio je najuvjerljiviji i pripao je domaćim odbojkašicama sa 25:11. Iako su se gošće u preostala dva seta približile, pobjeda nije dolazila u pitanje. Toplice 3 su drugi set dobile sa 25:22, a treći sa 25:23. Pred tridesetak gledatelja, utakmicu su sudili kao glavi sudac Bruno Džida, a kao pomoćna sutkinja Dora Halapir.

Za Toplice 3 su nastupile: Magdalena Korade, Mia Vrančić (kap.), Jana Sinković, Nea Herceg, Dora Boršić, Gabi Pavrlišak, Korina Sinković, Ana Poljak, Marta Šoštarko; trener: Robert Halapir. Na ljestvici Toplice 3 su na petom mjestu sa deset bodova, a u 15. kolu su slobodne. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook