Prethodni članak
Sljedeći članak

Sutra će se u parku Milana Prpića u Zaboku održati zabočki "Kup kvartova"

"Kup kvartova" u 8.30 otvaraju Repovec i Centar I


U organizaciji sportske udruge "Zabočki lavovi" sutra će se u parku Milana Prpića u Zaboku održati zabočki "Kup kvartova" koji se igra pod geslom "Uredi svoj kvart". Pobjednik ovog mini nogometnog turnira dobit će novčanu nagradu, koju osigurava grad Zabok, od 30.000,00 kuna koje mora namjenski potrošiti na uređenje parka ili dječjeg igrališta u svom kvartu. Prošle je godine ova nagrada iznosila 20.000,00 kuna i svakako treba pozdraviti ovo znatno povećanje.

Interes je iznimno veliki. Ove godine nastupit će čak 17 momčadi. Podsjetimo branitelj naslova je Repovec koji je u uzbudljivom finalu prošle godine slavio protiv Kaptola nakon izvođenja penala rezultatom 4:2, nakon što u regularnom dijelu utakmice nije bilo golova. Treći je bio Pavlovec koji je također nakon izvođenja penala slavio protiv momčadi Centra III.

Zadnjem osvajaču naslova, Repovcu, pripala je čast da u 8,30 sati otvori "Kup kvartova" protiv momčadi Centar I. Svakih 20 minuta sve do 18,00 sati odigrat će se po jedna utakmice iz svake skupine, nakon čega slijedi završnica. Finale će biti na rasporedu oko 20 sati.

Dečki iz SU "Zabočki lavovi" pripremili su bogatu tombolu, kao i bogate nagradne igre, a glavna nagrada je električni romobil. Sigurni smo da nas očekuje istinski spektakl, s mnogim poznatima zabočkim nogometašima. Nastupit će i dosta kvartovskih legendi, a svima će im biti zajednički plemeniti cilj da naprave nešto za svoj kvart i naprave ga boljim i ljepšim.

Još članaka iz "Sport"

Facebook