Prethodni članak
Sljedeći članak

Skandal na Svjetskom prvenstvu! Kanada pokradena! Hrvatskoj neće biti lako


Jučer su na Svjetskom nogometnom prvenstvu, kojem je domaćin Katar odigrane utakmice 1. kola skupine u kojoj igra Hrvatska.

I dok su vatreni u matineja terminu odigrali na (pre)sigurno i osvojili jedan ili izgubili dva boda, jedna od najboljih utakmica dosadašnjeg dijela odigrana je navečer.

U njoj je Belgija pobijedila Kanadu sa 1:0, no ako ste gledali utakmicu, s pravom možete biti zabrinuti za slijedeći susret vatrenih, jer reprezentacija o kojoj nismo znali puno, pokazala se u sjajnom svjetlu.

Zapravo, Kanada je, em promašila kazneni udarac, točnije obranio ga je čudesni Thibaut Courtois, em im čudan sudac iz Zaira još dva ''čista'' nije dosudio, a nije mu pomogao ni VAR.

Pored svega toga, Kanada je uputila čak 21 udarac prema golu, tri u okvir, a Belgija devet, od čega tri u okvir, prema statistici na službenoj stranici SP.

Posebno fascinira što je Kanada igrala otvoreno i hrabro 90 minuta i ostavljala dosta prostora, a prva reprezentacija sa FIFA ljestvice je ipak zabila smao jedan gol.

Posve je jasno da nam nimalo neće biti lako proći ovu skupinu, tj. trebat će nam puno bolje i hrabrije izvedbe, pogotovo u napadačkom dijelu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook