Prethodni članak
Sljedeći članak

Sezona se privodi kraju

Odbojka, 3. HOL sjever: 18. kolo: Bedex 2 – Ivanec 2 0:3; Cratis Varaždin 2 – Toplice 3:0, 14. kolo Ivanec 2 – Toplice 1 3:0


Odigrano je i 18. (posljednje) kolo u 3. HOL sjever. Bedex 2 je za kraj dočekao Ivanec 2. Gošće su uvjerljivo krenule u utakmicu i dobila prvi set sa 25:8. U drugom je bilo neizvjesno, ali i taj je set otišao na stranu gošći sa 25:23. U trećem setu Ivanec 2 slavio je sa 25:19.

Za Bedex 2 igrale su: Lucija Prančić, Iva Gorički, Marta Vurnek, Dorotea Prančić, Laura Mrkoci, Ana Sedak Benčić, Ema Ocvirek (kap.), Gabrijela Vurnek, Rea Herceg, Lucija Mrkoci; trenerica: Ivana Čehulić. ''Definitivno je bilo izazovno igrati sezonu bez kapetanice i s “prekratkom klupom” što se intenzivno počelo osjećati pred kraj prvenstva, ali u konačnici zadovoljni krajnjim rezultatom.'' – rekla je na kraju sezona trenerica Ivana Čehulić.

Bedex 2 je sezonu u ovoj ligi završio na petom mjestu sa 20 bodova.

Toplice 1 su u zadnjem kolu gostovale kod Cratis Varaždina 2, koji je slavio sa 3:0. Istoga dana Toplice 1 su odigrale zaostalu utakmicu kod vodećeg Ivanca 2, i također izgubile 0:3. Vodeća je ekipa lige slavila sa 25:4 25:7 i 25:9. U obje utakmice za Toplice 1 nastupile su: Antonija Pozaić (kap.), Lana Halapir, Franka Kotolenko, Sabina Kuntić, Iva Kramarić, Helena Matjašec, Gabrijela Šalika; trener Robert Halapir. Toplicama 1 je ostala i još jedna zaostala utakmica, domaća protiv Totovca, a na ljestvici zauzimaju deseto mjesto sa četiri boda. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook