Prethodni članak
Sljedeći članak

Sesvetski Kraljevec uvjerljivo slavio protiv Rudara DZ

6. kolo IV. NL-središte Zagreb - skupina A, Sesvetski Kraljevec - RUDAR DZ 4:1 (2:1)


U 6. kolu Rudar DZ je gostovao u Sesvetskom Kraljevcu. Nakon dvije utakmice bez poraza gosti su gajili nadu u pozitivan rezultat, no to se nažalost nije dogodilo. Domaćin je uvjerljivo slavio s 4:1.

Već u 9. minuti domaći su poveli. Nakon kornera s desne strane glavom je pucao Zeljko, lopta se nesretno odbila od Michela i prevarila vratara Gelu za 1:0. Zeljko se vrlo brzo nakon toga ozlijedio, a zamijenio ga je Antunović, koji se pokazao koban za Rudar DZ. U 28. minuti Tumpić je odlično pucao s 18 metara udaljenosti i efektno pogodio za 1:1. No sreća gostiju nije trajalo dugo. Nakon jedne kontre Rudara DZ, domaći su odigrali rekontru u kojoj se Antunović našao na pet metra udaljenosti od Gele i doveo domaće u vodstvo od 2:1.

Sve je bilo riješeno u 57. minuti. Mutak je dugo oklijevao pred kaznenim prostorom domaćih koji su mu oduzeli loptu i krenuli u kontru. Ponovno je sam ostao Antunović koji postiže svoj drugi pogodak za 3:1. Nakon toga Rudar DZ se prebacio na igru s trojicom u zadnjoj liniji, što je ostavilo dosta prostora domaćinu, a Švigir nakon jedne greške gostujuće obrane sam i neometan zabija za konačnih 4:1.

SESVETSKI KRALJEVEC - RUDAR DZ 4:1 (2:1)

SESVETSKI KRALJEVEC: igralište Sesvetskog Kraljevca, GLEDATELJA: 50, SUCI: Radić, Bošnjak i Maleš.

STRIJELCI: 1:0 Zeljko 9', 1:1 Tumpić 28', 2:1 Arnautović 36', 3:1 Arnautović 57', 4:1 Švigir 73'.

SESVETSKI KRALJEVEC: Jurić-Bare, Pajvot, Vavra (80' Zadrić), Obadić, Švigir, Matijević (59' Vinčić), Jelić (80' Krnjić), Koprić, Marić (74' Klišanin), Jurić, Zeljko (18' Antunović). TRENER: Nikola Pustak

RUDAR DZ: Gelo, Batinić, Michel (68' Tisanić), Mutak, Vincelj, Pešec (80' Martinić), Čopec, Benković, Tomek (86' Sinković), Tumpić, Abraham (86' Topolovec). TRENER: Tomica Vincelj

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook