Prethodni članak
Sljedeći članak

Šest državnih naslova za Wolf Gym

U Glini održano Prvenstvo Hrvatske u borilačkim wushu disciplinama Shou i Sanda light


Uz prisustvo osam hrvatskih klubova, među kojima je bio i Wolf Gym iz V. Trgovišća, u Glini je održano PH u u wushuu i to u disciplinama Shou i Sanda light. Wolf Gym nastupio je sa 11 natjecatelja u obje discipline. U seniorskom uzrastu nastupili su: Alen Jagušić, Lucia Prekrat, Leon i Lea Beber, u  juniorskom uzrastu nastupili su: Ivan Gašparić, Ivan Barlović, Lea Špoljar i Lucia Prekrat, u  kadetskom uzrastu nastupili su: Ivan Gašparić, Ivan Barlović, Nik Špoljar i Martin Prekrat., a u uzrastu cicibana nastupili su Josip Križnik i Fran Muselin.

Državne naslove za Wolf Gym u diciplini Shou osvojili su Nik Špoljar u kadetskom i Lea Špoljar u juniorkom uzrastu, te u disciplini sanda light 4 naslova: Nik Špoljar i Martin Prekrat u kadetskom, Lea Špoljar u juniorkom i Lea Beber u seniorskom uzrastu.

Devet srebrenih medalja osvojili su: Ivan Gašparić u diciplini tui shou u juniorskom, u discilini sanda light u kadetskom i juniorskom uzrastu, Lucia Prekrat u disciplini sanda light u juniorskom i seniorskom uzrastu, Lea Beber u disciplini tui shou u seniorskom i Fran Muselin u cicibanskom uzrastu, te u disciplini sanda light Leon Beber i Alen Jagušić u seniorskom uzrastu.

Jedanaset brončanih medalja osvojili su: Ivan Barlović u disciplinama tui shou i sanda light u kadetskom i juniorskom te Josip Križnik u cicibanskom uzrastu. U disciplini tui shou Leon Beber i Alen Jagušić u seniorskom, Lucia Prekrat u juniorskom, Martin Prekrat u kadetskom te Fran Muselin u cicibanskom uzrastu. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook