Prethodni članak
Sljedeći članak

Sedam odličja za Olimp Zabok

Na 25-metarskom bazenu plivališta Mladost održan 50. jubilarni plivačkim miting "Mladost"


Ovogodišnje 50. jubilarno izdanje mitinga "Mladost" okupilo je 590 plivača i plivačica iz 37 hrvatskih i 21 inozemnog kluba. Ovaj miting ujedno je bio i druga stanica HEP HPS Grand Prixa, a odražan je na 25 metarskom bazenu plivališta Mladosti uz Savu. Olimp su pod vodstvom Ivica Androića i Nikole Ivekovića predstavljali:  Petar Pavalić, Patrik Erceg, Leon Novak, Ivan Fučkar, Enio Horvat, Niki Horvat, Vanja Bartol, Emma Horvat i Hana Blažević. Kući su se vratili s ukupno sedam medalja. Prvog natjecateljskog dana osvojili su tri, a drugog četiri medalje.

Prvog dana medalje su osvojili Petar Pavalić u konkurenciji seniora u utrci na 100 leđno gdje je bio srebrni, Patrik Erceg u konkurenciji juniora broncu na 50 leptir, dok je Emma Horvat kod mlađih juniorka bila srebrna na 100 leptir, s time da su Petar i Patrik izborili A finala, a Emma B finale.

Drugog dana Petar Pavalić osvojio je srebro na 200 leđno, a plivao je i A finale na 50 leđno. Leon Novak bio je drugi na 200 slobodno, a treći na 50 slobodno u konkurenciji mlađih juniora. Do medalje je stigla i Emma Horvat koja je bila druga na 50 leptir u konkurenciji mlađih juniorki. Dobre rezultate drugog dana ostvarili su i Patrik Erceg i Hana Blažević.

Bilo je ovo još jedno odlično izdanje plivača i plivačica Olimpa na vrlo jakom međunarodnom plivačkom mitingu.

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook