Prethodni članak
Sljedeći članak

Rudar Dubrava Zabočka bez poraza do naslova

NK Ivančica organizirala 8. memorijalni turnir za zagiće ''Marijan Jurec Šika''


Nakon dvije godine pauze NK ''Ivančica'' Zlatar Bistrica ponovno je organizirao memorijalni turnir za zagiće ''Marijan Jurec Šika''. Na osmom izdanju ovog turnire, koji je odigran danas, okupilo se osam ekipa, koje su najprije razigravale kroz dvije skupine, da bi potom sve odigrale i četvrtfinalne utakmice.

U skupini A do sve tri pobjede stigao je Rudar DZ. Sa 3:1 pobijedili su Otvornu školu Dinamo, sa 4:1 Pregradu i sa 6:0 Oštrc. Druga je bila Pregrada, treći OŠ Dinamo, a četvrti Oštrc.

U skupini B Zagorec Krapina bio je uvjerljiv sa sve tri pobjede bez primljenoga gola. Redom su pali Sloga 13:0, Ivančica 3:0 i Stubica 7:0. Ivančica je osvojila drugo mjesto, Stubica treće, a Sloga četvrto.

U četvrtfinalu najuvjerljiviji je bio Rudar DZ, koji je sa 13:0 pobijedio Slogu, Zagorec KR je sa 4:0 bio bolji od Oštrca, Pregrada sa 3:0 od Stubice, a OŠ Dinamo je sa 3:1 izbacio Ivančicu. U polufinalu Rudar DZ je sa 2:0 bio bolji od Pregrade, dok je OŠ Dinamo sa 3:0 slavio protiv Zagorca KR.

U utakmici za treće mjesto Pregrada je pobijedila Zagorec sa 3:0, a u finalu smo vidjeli jako uzbudljivu utakmicu, u kojoj je OŠ Dinamo imao i dvije stative, a Rudar DZ jednu prečku prije nego je pao jedini gol, kojim je Rudar DZ osigurao naslov, na kraju sa svim pobjedama i sa samo dva primljena gola.

Iz redova pobjednika dolaze i najbolji igrač Neo Jurjec i najbolji strijelac Martin Tretinjak sa 15 golova. Najboljim golmanom proglašen je Fran Hladnik iz OŠ Dinamo. U pauzi od utakmica organizirano je i malo natjecanje u pucanju penala i to kako za zagiće tako i za mame.

Kod zagića slavio je Mario Perković iz OŠ Dinamo, a kod mama Marija Mucak iz Rudara DZ. 

Inače od sutra do nedjelje na igraištu u Zlatar Bistrici na rasporedu je i  „2. dječji nogometni kamp“ za djecu od 5 do 14 godina u suradnji s GNK „Dinamo“ Zagreb. Nogometni kamp odvijat će se sukladno najsuvremenijim metodama rada Dinamove škole nogometa pod vodstvom njihovih trenera. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook