Prethodni članak
Sljedeći članak

Roko Knezić osvojio drugo mjesto na bowling turniru mladih u Regensburgu


Prošlog vikenda u njemačkom gradu Regensburgu održan je 31. Međunarodni bowling turnir mladih do 18 godina na kojem su uz natjecatelje iz Njemačke, Austrije i Švicarske nastupili i mladi iz Bowling kluba Zagreb čiji član je i Oroslavčan Roko Knezić.

Roko je u subotnjim kvalifikacijama ostvario najbolji rezultat srušivši 990 čunjeva u 4 igre sa prosjekom od 247,5 po igri čime je srušio svoj osobni rekord (prosjek u 4 odigrane igre). Drugi  i treći su u kvalifikacijama bili domaći natjecatelji Sebastian Radecker sa srušenih 909 čunjeva i Jakobi Moritz sa srušenih 888 čunjeva.

U nedjelju se održala završnica u koju su se plasirala desetorica najboljih, koji su odigrali još četiri igre. Sebastian Radecker  se najbolje snašao u završnici srušivši ukupno 1847 čunjeva, 17 čunjeva više od Roka Knezića. Treće mjesto osvojio je Fabian Gross iz Austrije.

Uz nagradu za osvojeno drugo mjesto, Roko Knezić je osvojio i nagrade za najbolju pojedinačnu igru na turniru i za najbolje četiri igre na turniru.

Još članaka iz "Sport"

Facebook