Prethodni članak
Sljedeći članak

RK Bedekovčina nastavlja s pobjedama!

Protekle subote u goste našim „Bedexima“ stigla je pretposljedna momčad RK Rekreativac. Pred solidno popunje


Protekle subote u goste našim „Bedexima“ stigla je pretposljedna momčad RK Rekreativac. Pred solidno popunjenim tribinama, Bedekovčian je upisala 3. Pobjedu čime su „Bedexi“ zadržali pobjednički niz i zadržali vodeću poziciju u ligi.

Prvo poluvrijeme bilo je obilježeno mlakom igrom na obje strane. Bilo je puno propuštenih prilika i neiskorištenih šansi te se na poluvrijeme otišlo sa rezultatom 13:12 u korist Bedekovčine. U drugom poluvremenu „Bedexi“ ubacuju u višu brzinu i do kraja utakmice potpuno dominiraju terenom.

U redovima Bedekovčine isticali su se Danijel Pripeljaš sa 6 pogodaka te trener/igrač Denis Mikulec sa 5 pogodaka kolko je imao i Tomica Jus, igrač koji je nedavno navršio tek 17 godina. Na najbolji način je iskoristio priliku i predstavio se Bedekovčanskoj publici i treneru Mikulcu koji je od nedavno i trener mladih Bedekovčanaca. Od standardnih igrača prve momčadi nedostajali su Nebojša Skočaj i Matija Kardaš što se vidljivo odrazilo na rezultat.

U momčadi RK Rekreativac isticao se igrač Ivan Štironja koji je postigao 7 pogodaka. Na kraju je rezultat bio 31:23 za Bedekovčinu koja nastavlja pobjednički niz i zadržava vodeču poziciju koja vodi u 3.HRL što je i cilj ove sezone za Bedekovčane.

Također pozivamo da i dalje RK Bedekovčina upisuje sve zainteresirane dječake 1994. – 1999. godište u školu rukometa. Upisi su svaku srijedu od 20-22 h kada je ujedno i trening za mlade nade RK Bedekovčina.

Sljedeće, 4.kolo, Bedekovčina je ponovo domaćin RK Maksimir Pastela, 3.momčadi lige i rukometni spektakl je svakako, zajamčen!

Još članaka iz "Sport"

Facebook