Prethodni članak
Sljedeći članak

Prvi proljetni poraz Straže

4. NL – središte zaostala utakmica 13. kola Straža – Zelina 0:2


Danas je na rasporedu bila zaostala utakmica 13. kola 4. NL središte, u kojoj je Straža dočekala Zelinu. Podsjetimo Straža je vrlo solidno krenula u nastavak natjecanja i u prve tri utakmice, sve redom protiv top 8 ekipa osvojila 5 bodove, bez poraza. Sada je za protivnika imala ekipu, koja je u proljeće ušla sa zadnjeg mjesta. I prvu proljetnu utakmicu su izgubili, doma od Zagreba 1:4, no tada je stigla pobjeda kod Slunja 3:0 i vrlo vrijedna pobjeda kod Mladosti u Zaboku prošle nedjelje 1:0. Dakle bilo je jasno da se Zelina diže i da Straži neće biti lako.

Kada se u današnjoj utakmici činili da će se na odmor bez golova, ipak je u 45. minuti za goste pogodio Marko Hezler. U nastavku Straža nije uspjela do preokreta, dapače, u 87. minuti Tihomir Šoštarić zabio je za konačnih 0:2. To je Stražu na ljestvici spustilo na predzadnje mjesto sa 15 bodova, 5 više od Banovca, kojega će dočekati na Veliku subotu, u derbiju začelja. Inače, sve utakmice 20. kola igraju se u subotu.

Od zagorski predstavnika najteže će biti Tondachu, koji gostuje kod vodećih Ravnica. U goste će i Mladost Zabok i to kod Slunja, dok će Stubica dočekati Savu Strmec.

Donosimo sve parove 20. kola i aktualnu ljestvicu.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook